Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Помпа VW GOLF
-
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Доброго времени суток, случилась такая неприятность, а именно накрылась помпа VW GOLF 3 VARIANT 1.9 TDI 1998, были не дома пока доехали домой примерно 10 км начали смотреть, в месте где помпа мокро и вылетела вся охл жидкость, бачок пуст. Подскажите, ездить я так понимаю нельзя, только замена? начал смотреть в Инете, то пишут что можно....
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Помпа VW GOLF
можна, можна... якщо машини не шкода і є гроші на капіталку, то їздити можна, аж поки двигун або не закипить, або не застукає, так шо катайся, не переживай, заодно складай на капіталку...dinamit писав:Доброго времени суток, случилась такая неприятность, а именно накрылась помпа VW GOLF 3 VARIANT 1.9 TDI 1998, были не дома пока доехали домой примерно 10 км начали смотреть, в месте где помпа мокро и вылетела вся охл жидкость, бачок пуст. Подскажите, ездить я так понимаю нельзя, только замена? начал смотреть в Инете, то пишут что можно....

-
спасибо, и не вижу ничего смешного, завтра нужно ехать срочно тому и переспросил что бы убедится что нельзя ездить, так найдутся такие умники вроде вас которым очень смешноcat-yellow писав:можна, можна... якщо машини не шкода і є гроші на капіталку, то їздити можна, аж поки двигун або не закипить, або не застукає, так шо катайся, не переживай, заодно складай на капіталку...dinamit писав:Доброго времени суток, случилась такая неприятность, а именно накрылась помпа VW GOLF 3 VARIANT 1.9 TDI 1998, были не дома пока доехали домой примерно 10 км начали смотреть, в месте где помпа мокро и вылетела вся охл жидкость, бачок пуст. Подскажите, ездить я так понимаю нельзя, только замена? начал смотреть в Инете, то пишут что можно....![]()
![]()
![]()
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Подякували: 1 раз
dinamit, на мою скромну думку не варто їздити так скільки та помпа коштцє? 300-500грн...і роботи там на 1 год...поміняй і чистий спокій
Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
dinamit, это ж додуматься надо чтоб без ОЖ ездить 

- cat-yellow
dinamit писав: спасибо, и не вижу ничего смешного, завтра нужно ехать срочно тому и переспросил что бы убедится что нельзя ездить, так найдутся такие умники вроде вас которым очень смешно
якщо б мені завтра треба було їхати - я би з під землі ту довбану помпу сьогодні достав і вночі в гараж свій/до сусіда/до знайомого/брата/кума/свата - і завтра та помпа би стояла на машині....
тут навіть питання не стоїть, можна так, чи не можна... це аксіоматично при такого роду помилці....
мені смішно з того, що комусь ще приходить в голову думка про "авось ще можна їхати..." от так машини і гробляться....
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
дай вгадаю, машина на PL ?

- M@sTeR
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Думаю при сьогоднішньому курсі не менше 800 грн. якесь польське чи китайське....ostin777powers писав: 300-500грн...і роботи там на 1 год...поміняй і чистий спокій
Та й роботи там явно не на 1 год.......
Але міняти ОБОВЯЗКОВО ТРЕБА !!!
Не думай навіть їхати кудись чи заводити, тим більше зимою......
Хоча я сумніваюсь що автор сам поміняє, як він не знає чи можна їхати без тосолу, то сумніваюсь..........

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- diesell
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
dinamit, без масла в двигателе, тоже можно ездить.....
Только дорого и не долго... 

050-430-99-66 Денис
-
diesell писав:dinamit, без масла в двигателе, тоже можно ездить.....Только дорого и не долго...
rubilnik писав:dinamit, это ж додуматься надо чтоб без ОЖ ездить
таким балаболкам как вы, только языками трепаться....и открой глаза, я всего лишь переспросил что бы лишний раз убедится что нужно менять, и без ож ни кто не ездил....трепись меньше здесь своими гнилыми фразами
-
Какие умные, найди помпу в 12 ночи, только где ты найдешь? родишь или выкопаешь не понятно от куда...при панике что угодно может прийти в головуcat-yellow писав:dinamit писав: спасибо, и не вижу ничего смешного, завтра нужно ехать срочно тому и переспросил что бы убедится что нельзя ездить, так найдутся такие умники вроде вас которым очень смешно
якщо б мені завтра треба було їхати - я би з під землі ту довбану помпу сьогодні достав і вночі в гараж свій/до сусіда/до знайомого/брата/кума/свата - і завтра та помпа би стояла на машині....
тут навіть питання не стоїть, можна так, чи не можна... це аксіоматично при такого роду помилці....
мені смішно з того, що комусь ще приходить в голову думка про "авось ще можна їхати..." от так машини і гробляться....
-
купили рувіль за 600 грн, роботи десь на 3-4 годиниM@sTeR писав:Думаю при сьогоднішньому курсі не менше 800 грн. якесь польське чи китайське....ostin777powers писав: 300-500грн...і роботи там на 1 год...поміняй і чистий спокій
Та й роботи там явно не на 1 год.......
Але міняти ОБОВЯЗКОВО ТРЕБА !!!
Не думай навіть їхати кудись чи заводити, тим більше зимою......
Хоча я сумніваюсь що автор сам поміняє, як він не знає чи можна їхати без тосолу, то сумніваюсь..........![]()
![]()
-
МОжна закривать!
- b_andriy
- Контактна інформація:
dinamit, машина була на PL ?
- diesell
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
dinamit, а за базарок гнилой-можно и ответить....
Ты как вопрос поставил в теме- так тебе и отвечают! Либо четче и конкретнее спрашивай, либо читай по факту.

050-430-99-66 Денис
- cat-yellow
dinamit писав: Какие умные, найди помпу в 12 ночи, только где ты найдешь? родишь или выкопаешь не понятно от куда...при панике что угодно может прийти в голову
скільки помпі років?
коли останній раз (км) мінявся ремінь?
коли останній раз (км) мінялась помпа? і взагалі, вона мінялась при останній заміні ремня?
продовжуєм...
якщо помпа не мінялась з ремньом, чи власник поняття не має шо і коли і як мінялось - то значить - сам "умнік", хай "руководство по эксплуатации" спочатку проштудірує
якщо помпа мінялась вчасно, разом з ремнем, авто експлуатувалось (помпа, ремні, роліки) бережно - то тоді будуть мої вибачення!
ваш хід, шановний....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей