а в чом спорGeorge734 писав: Нема змісту спорити.
Я вже не одному показав його реальну економію
Але то так як з пробігом скрученим, оку приємно себе втішати і самому себе тішити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а в чом спорGeorge734 писав: Нема змісту спорити.
Я вже не одному показав його реальну економію
Але то так як з пробігом скрученим, оку приємно себе втішати і самому себе тішити
Ну так. Хоч вечір, але в такій ситуації, мабуть, потребував підтримки якоїсь. Хоча, на скільки я в курсі, там два захисних клапани, щоб перекрити газ - на балоні і на редукторі. Тобто, глушиш авто вдома і на ранок до майстрів. Теж прийнятний варіант.andreyclk писав:відношення до дзвінка установщику шокувало.
клапан закриває подачу газу при різкій втраті, а якщо просто травить, то так і буде травити.andreyclk писав: якщо я нічого ненапутав клапан сам повинен закритись якщо пропускає газ
І коли глушиш - закривається, вірно?p0var писав:andreyclk, якщо на балоні стоїть електроклапан - при переході на бензин клапан на балоні закривається
Вже не може бути добрим! Або Ху`ло прийде звільняти твою машину від тебе фашиста, або шланг взірветься на бандерівській машині!b_andriy писав:маскальський якийсь
так на форумі давно відомо що p0var установки ставить, я в нього роки 3 тому ставив.andreyclk писав: Я так розумію з автора твого,що ти займаєшся встановленням газу?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей