Хотілось би підїхати і зразу зробити.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та бо , ІМХО , цим навряд чи хтось займається "на поток" . Ті , хто це робив - робили переважно один раз , собі , і "під'їхати і зразу зробити " не проканає . Я свій на 2мм збільшував років 4 тому наждачкою, намотаною на гумовий шланг , на 4 отвори пішов сумарно тиждень , бо робив перший (і останній поки що ) разA1 писав: мда, бачу важко з тим на тематичному форумі.
A1 писав:мда, бачу важко з тим на тематичному форумі.
Краще буду просити лайкнути котиків і де купити пластикові вікна.
питання в тому де зробити, а не для чого.andriy320e30 писав: [цензура] тобі то треба .
Ніхто не займається в принципі, кожен робить для себе, хто сам хто шукає людей як автор )), робота не складна по суті, головне наявність дрельки і бурів. Знаю на цьому форумі не одну людину яка таким способом як на відео розширяла канали в ГБЦ і колекторах.Liuskywalker писав: цим навряд чи хтось займається "на поток"
от я і шукаю людей зі золотими руками які за недорого допоможуть, бо сам зробити не можу.AntikvAr писав: Ніхто не займається в принципі, кожен робить для себе, хто сам хто шукає людей як автор )), робота не складна по суті, головне наявність дрельки і бурів. Знаю на цьому форумі не одну людину яка таким способом як на відео розширяла канали в ГБЦ і колекторах.
Romko писав: підтримаю andriy320e30, - то нічого не дасть - ... но якщо для самонавіювання, що машина буде краще валити
пацани, я знаю щоб валило, треба ставити балони зі закісю. Бачив у Форсажі і ставив у нід фор спід, тому питання "нічого не дасть" вважаю вичерпаним.A1 писав: питання в тому де зробити, а не для чого.
якщо в людини дві руки лівих і немає круглого напальникаRomko писав: то яка проблема зробити то самому навіть з допомогою круглого напильника?
ну ясно питань більше нема...A1 писав: якщо в людини дві руки лівих і немає круглого напальника
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей