Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
заміна ремня ГРМ Ford Focus 2
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
aimad, та в магазині з атвозапчастинами любому, або на базарі.
Ford?
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: заміна ремня ГРМ Ford Focus 2
а руками не крутиться?
:)
сьогодні питав на сервісі на Січинського 28 за заміну ременів і всього іншого, то озвучили ціну в 400 грн. за три ремені, ролік і прокладку клапанної кришки (хз, сказали, шо кришку і так тре знімати
), і 450 якшо ше помпу міняти. Інструмент потрібний мають, казали шо нічого зрізати не треба, все знімається 

сьогодні питав на сервісі на Січинського 28 за заміну ременів і всього іншого, то озвучили ціну в 400 грн. за три ремені, ролік і прокладку клапанної кришки (хз, сказали, шо кришку і так тре знімати

Sad, but true.
- aimad
- Ім'я:aim
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
руками не пробував, мені здається після 15т пробігу його не так легко відкрутити.
знайшов класне відео по заміні ременів)
http://www.youtube.com/watch?v=bvmzSJJOqyo
мороки дійсно дофіга+треба мати спецінструмент
знайшов класне відео по заміні ременів)
http://www.youtube.com/watch?v=bvmzSJJOqyo
мороки дійсно дофіга+треба мати спецінструмент
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
BOXER, зніматись то знімається, головне щоб назад не пропонували вдягнути, бо по мануалу ремені одноразові, і якщо його назад поставити то буде херня.
Ford?
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
забив викрутку і відкрутив, народний методaimad писав:ше скажіть де можна купити у Львові чи замовити в неті ключ для відкручування масляного фільтра?

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
а як його будуть пропонувати назад ставити, якшо суть роботи - поміняти всі ремені?Fobos писав: зніматись то знімається, головне щоб назад не пропонували вдягнути, бо по мануалу ремені одноразові, і якщо його назад поставити то буде херня.

Sad, but true.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
та пробуй руками, а як нє то викруткою ))aimad писав: руками не пробував, мені здається після 15т пробігу його не так легко відкрутити.
+1, деколи так робив якшо "не йшло" від руки або доступ поганий.rubilnik писав: забив викрутку і відкрутив, народний метод
- Romko
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
мда потрахатись трохи треба з заміною ГРМ... -Форд в своєму репертуарі, але впринципі при наявності фіксаторів валів все робиться :) - так що 400 грн нармальна ціна, якщо майстер попутно нічого не поламає 

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
блін ота відсутність будь яких шпонок на шківах мене шось трохи кумарить. трохи болт не дотянеш, або непоміняєш (ну мало лі болт видовжився) - і відразу наслідки. нема ніякого захисту "від дурака". кваліфікація і відповідальність майстра - грає роль, :)
шпонка звичайно не панацея, але якось поспокійніше з нею, хоть є невеликий шанс почути чи всьо гуд чи вже шось нетак.
шпонка звичайно не панацея, але якось поспокійніше з нею, хоть є невеликий шанс почути чи всьо гуд чи вже шось нетак.
- Romko
зараз таке майже у всіх сучасних моторах - зроблено для точного виставлення фаз ГРМ - типу тут не вали підганяються під ремінь, а ремінь підганяється під розташування валів під час натягу ремня.., а оскільки в форда вали з варіаторами фаз - то реалізовано це на шестерні колінвала, у мене наприклад шестерня роспредвала без шпонки - і нічого затягнув болт пів метровою трубою через контропору і вйоvovka писав:блін ота відсутність будь яких шпонок на шківах мене шось трохи кумарить. трохи болт не дотянеш, або непоміняєш (ну мало лі болт видовжився) - і відразу наслідки. нема ніякого захисту "від дурака". кваліфікація і відповідальність майстра - грає роль, :)

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Romko, нема там на 1.4 ніякого варіатора і на 1.6 не на всіх тільки на деяких.
Тобі росказати, як людям масло на сервісі міняють, а потім виявляється, що тільки трошки поміняли і фільтр ганчірочкою протерли. :) Справа не в тому, зрізати його чи знімати, але зрізати написано в мануалі, а те що майстри знімають його обценьками чи викрутками то це не свідчить про їх високу кваліфікацію, а навпаки про те - що вони не читали сервісні інструкції або просто забили. Основне питання тут раджу таки приділити наявності приспособ виставляння міток і наявності приспособи встановлення ременів, цю всю інформацію не я придумав, а виробник і це є у вільному доступі в інтернеті, скачай собі книгу там все є, якщо не знайдеш маякни, скину тобі. І не забувай про болт, як вже казалось він одноразовий бо шпонок нема. Ну і 400 грн. за роботу то нормально взагалі.BOXER писав: а як його будуть пропонувати назад ставити, якшо суть роботи - поміняти всі ремені?
Ford?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
До речі, на фієсті 1.4 не так просто відкрутити масляний фільтр, там і викрутку не дуже де є запхати.
Ford?
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
ця людина форди вже роками крутить, і недарма мій товариш послав тебе до нього, хоч знає всіх напевно майстрів у Львові....BOXER писав: сьогодні питав на сервісі на Січинського 28 за заміну ременів і всього іншого, то озвучили ціну в 400 грн. за три ремені, ролік і прокладку клапанної кришки (хз, сказали, шо кришку і так тре знімати ), і 450 якшо ше помпу міняти. Інструмент потрібний мають, казали шо нічого зрізати не треба, все знімається
- Romko
Fobos, на відео вище на розпредвалах стоять варіатори фаз - як там на 1.4 незнаю 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Romko, На відео вище написано на початку 1.6 115 сил, а то з системою зміни фаз, звичайний 1.6 і 1.4 на 100 і 80 к.с. без варіатора.
Ford?
- volodimir1975
- Ім'я:Володя
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
На форді робили удавку з ремня генератора - відкручувався на раз-дваFobos писав: До речі, на фієсті 1.4 не так просто відкрутити масляний фільтр, там і викрутку не дуже де є запхати.

Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
volodimir1975, можна різну камасутру використовувати, але найзручніший отакий варіант:

Ford?
- volodimir1975
- Ім'я:Володя
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Fobos , зручно то воно зручно, а де ж простір для "польоту мислі" та "смекалки" 

Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість