нормальна з 1.8 коштує 28-29к .а ті малолітражки 1.2-1.4 ну ніяк на таку машину .або дизель.я брав тільки дизеля якшо нову бо то і так не спорткарmyzikk писав: як не візьмеш?![]()
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ціна обслуговування bmw E34 MB W124
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
TURBO -POWER
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ціна обслуговування bmw E34 MB W124
Я думаю що ціна обсуговування залежить від того наскільки ти візьмеш вбиту машину і як що для тебе буде означати ця машина. Є люди які дійсно люблять якусь конкретну модель і вкладують в неї максимум сил та грошей, а для декого 124 чи Е34 як модний засіб пересування. Як ти хочеш їздити на ній по роботі то думаю що вона буде в тебе як засіб для пересування, тобто будеш підтримувати той стан в якому взяв, бо часу мені здаєтсья фізично невистачить. Таку машину брати або дійсно ідеал, або брати напівтруп і записуватись в клуб реставраторів. Одне буде тягнути інше, я для себе зробив один висновок, все міняється, все робиться але кузов НІКОЛИ.......Тому краще взяти з вбитим мотором але щоб кузов був ідеал. ІМХО.....
Як сам будеш гайки крутити то в рази дешевше получиться, але мені наприклад особисто часу на девятку невистачає, неговорячи вже про Е30. От так і їздить на Е30 напівтрупом, і пофіг що там мотор грає, але її стан залишає бажати кращого........
Як сам будеш гайки крутити то в рази дешевше получиться, але мені наприклад особисто часу на девятку невистачає, неговорячи вже про Е30. От так і їздить на Е30 напівтрупом, і пофіг що там мотор грає, але її стан залишає бажати кращого........

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Ті пукалки 1,2 і 1,4 поздихають після 50 тис. км.myzikk писав:як не візьмеш?andriy320e30 писав:я шось не бачив бмв5 чи мб є класу за 25к в салоні .та навіть шкоду октавію нову за 25 невозьмеш хоча то вже не той класpeGas писав: за 25 можна хорошу нову купити з салону
![]()
http://www.kievskoda.com/ru/modeli/new-octavia/tseni
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
в середньому 100 у.е. в місяцьVeRMyT писав: цікавить середньостатистичний місячний бюджет на ремонт на дані авто ...

бажано мати хоча б 1000 в кубишці на непердбачувані ремонти, решту шо побачиш при купівлі стільки намагайся скидати
Impossible is Nothing
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей