я ніFobos писав: всі помішані на аралі, але масло дійсно добре.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я ніFobos писав: всі помішані на аралі, але масло дійсно добре.
Той мотул вже стає шось на подобі придбання ябкофонаBOXER писав: залив Motul
точноSluva писав: мотул вже стає шось на подобі придбання ябкофона
На Андроїд тільки АРАЛC#@O$ писав: В мене android - яке мені масло лити ?
но-но, не паскудь мені геніальну марку телефонівThorn писав: нокія-ксенум
А конкретніше можна? який саме Зік? (в’язкість. основа), а то я якраз на зиму хотів попробувати Зік 5В40 замість Кастрола магнатека 10В40nazikey писав: далі пробував Зік не масло а водичка якась мотор дуже шумний.
Стільки змінnazikey писав: їздив на Адіннолі масло так собі середнє, потім залив Хадо трохи краще, далі пробував Зік не масло а водичка якась мотор дуже шумний. Останні десять тисяч катався на Лікві Моллі, зараз залив Мотул 6100 на разі задоволений, брав в провірених людей.
Thorn писав: Може купити в тебе,спробувати
Thorn писав: нокія-ксенум,
ну на форумі сидіти то не ящики носитиBOXER писав: но-но, не паскудь мені геніальну марку телефонів
я 80к км довольний був, поки не спробував краще :)Andriy-doker писав: а я Shell Helix 10W40 залив поки довольний)))
а зимою як тобі з мінералкою?Liuskywalker писав: я 80к км довольний був, поки не спробував краще Мінералка - нічого кримінального, якщо міняти вчасно , а то і з випередженням (я шелл мінералку міняв кожні 4-5к км ) .
та в морози було по звуку чути, що троха тяжче , але то проблема акума \стартера, а не маслаAndriy-doker писав: а зимою як тобі з мінералкою?
непоняв . Я вже 30к км на полусіньці :) Було Хадо, недавно міняв натяжитєль, сальник колінвала, прокладку кришки, піддона ... побачив, що не зовсім то ХАДО справляється по "миючих" властивостях .Andriy-doker писав: а чим краще?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей