Не перший вже рік займався я переробкою панелі з вмонтованим 7" монітором. Чесно сказати, для чого воно мені, так і не знаю))) Просто хотів і все. Вже навіть мав 2 монітори, магнітолу з dvd, але все це закинув.
п.с. панель майже зроблену і монітор маю і може навіть би продав...

Отже, ідея наступна, у верхню частину консолі (саморобну звісно ж) зробити нішу під планшет 7"-10".
1) Ніша ця буде така, що ніби в консоль вшитий монітор, хоча при великій потребі можна відкрутити 2-4 гайки і зняти планшет.
2) Автомобільне зарядне завжди під'єднано і працює через замок запалювання.
3) До планшета під'єднати usb-hub і десь його вивести для зручності. (не виключаю що буде змонтовано в саму консоль меблевий врізний:

4) Вставлена карточка life або ОГО для користування нетому

5) Музику всерівно слухаю тільки з флешок, диски своє віджили, відповідно відсутність їхня мене не бентежить
6) Радіо я практично ніколи не слухаю, але для планшета в місті зловити хвилю проблемою не буде.
З мінусів:
1) Кнопки увімкнення всіх планшетів знаходяться на торці корпусу... не зручність, але це можна врахувати при проектуванні.
2) Підсилювач звуку (найголовніша проблема) як бути в такому випадку? ставити якийсь підсилювач, але тоді питання який? для інфи в машині в мене напряму до магнітоли під'єднані двох-компонентна система prology, тобто супер звучання та потужності в мене і так нема та і не планується.
3) Клавіші регулювання гучності теж знаходяться на торці, але це не велика проблема, оскільки всі програмні плеєри мають своє регулювання.
Одним словом, ось так от ідея, цікавлять Ваші думки! А головне, поради! Особливо щодо вибору планшета та підсилювача, бо це все має бути бюджетно виконано. Всякі китайські huawei вітаються.