Вид неказистый, но свои функции выполняет: Розничная цена 50 гривен, кто записал мой телефон или знает, где я живу- скидка 10%

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
maisteroleg писав: По многочисленным просьбам одного трудящегося :) был изготовлен и опробован шнурок AUX (линейный вход) для Пионера.
не у всіх Піонерах він є, в багатьох старших моделях AUX включається програмно через сервісне меню і підключається через IP-bus шинуpavlolvov писав: а навіщо при штатному ауксі ще один та щей через розєм чейнжера ?
ціна більш ніж адекват, можете погуглити скільки коштує такий оригінальний CD-RB20 чи CD-RB10 (і при цьому вони йдуть на тюльпани, тобто треба буде ще один дріт 2RCA-3.5jack), а тут усе готовеmaisteroleg писав: Розничная цена 50 гривен,
вчора глянув на свій мафон, ззаді є вихід AUX IN, по ідеї він виконує таку саму функцію?maisteroleg писав:Topic_40, скинул тел. в ЛС
в мене Pioner 5900MP, в меню є пункт AUX , тобто при переході між диском і радіо є ще AUX! тобто мені потрібен кабель 3,5 - 3,5 ?maisteroleg писав:Topic_40, а какой мафон? Если есть AUX IN, Вам нужно только шнурок и активировать вход в меню.
дякую за відповідь! а на флешку якось можна зробити?Rosko писав:Topic_40, так
напиши в пп maisterolegAster писав: Де можна купити такий шнур у Львовы пыдскажыть
тому рекомендцю таки до maisterolegMAGYLA писав: треба буде ще один дріт-перехідник 2RCA-3.5jack
Дякую!!!! Дешево і сердито)))))maisteroleg писав:Сделан шнур для Kolyanchik"а
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей