або якусь модну мп3шку, волкменовське шось, чи з нокли експрес мюзік. як буде з якістю звуку?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
volodimir1975 писав: колись бачив дискотеки - касетний плеєр через підсилювач
та нє, телефон то як альтернатива, то суто тільки музику забабахкати так, все решта то окрема тема, і про то поговорим згодом, бо тоже маю пару ідейbossjara писав: я думаю що при бажанні ми з Коля, щось би нахімічили... і тут суть не лише в плеєрі, а й в повноцінному БК в цілому... + навігація, + камеру як реєстратор використати...кароче ідея безмежна. але бюджет буде трохи неадекватним імхо
Втрат там немає, там канал вузькийbossjara писав: по блютузу втрати - то ж радіоканал все таки
Досить якісний радіоканал. Шнур впаяти непроблема. можна спаяти усілок чи розкоротити магнітоло під усілок все залежить від фантазіїbossjara писав: Коля - по блютузу втрати - то ж радіоканал все таки
а не легше поставити готове 2дін рішення і не морочити собі голову? Вроді на одне вийде, ніж хороший планшет з установкою і тд.AnGeL писав:
Enter, я тут вже 5 тищ повідомлень написав, не памятаю)))
Ту метеорит, я тоже думав про планшет на 2дін, але тоді вже до нього привязати всього по максимуму, і музику і гпс, і камеру, і дані бк, і купу датчиків. Але то довга історія)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість