Або продам дану головку за 200у.о. Ном 500вт - Макс 800вт Не хаватає грн на таку мощь.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pop писав: усілок на 1000вт для автомобіля, саб DLS UR 12, 2 катушки по 4 ом.
pop писав: Ном 500вт - Макс 800вт
Сам знаєш шо пишеш? Підсилювачів які можуть видати на 2 ома 1000 вт нємєряно, за 300 баксів можна взяти навіть новийbadi.stryj писав: Таких підсилювачів на ринку одиниці, бо то як правило моноблоки, і нормальні коштують як один з твоїх VW як мінімум. Цікаво, хто тобі таку дурницю порадив?
badi.stryj, в мене стояв DLS CA 23 (400w) http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_100 і йому до розкачки саба було потрібно ще 400вт мінімум, так що переглянь знання по цій темі, звісно якщо ти не про 4-х омні говориш, бо такі дійсно дорогі. а мені треба 2-х на 1 квт. 1квт потужності потрібно щоб розкачати важкий дифузор саба. і саб він не порве і ціна не така як мої фольци, швидше як 21124 :-Dbadi.stryj писав:pop писав: усілок на 1000вт для автомобіля, саб DLS UR 12, 2 катушки по 4 ом.pop писав: Ном 500вт - Макс 800вт
pop, такий усь порве той саб. Твому сабу треба макс. 300 Вт в RMS. Можна й менше. Читай "матчасть", перш ніж щось купувати і підключати.
.
Я б такий саб на твому місці не продавав, він дорожче коштує. Для нього цілком реально знайти усь 2-х канальний від 200$
шо за пурга...силова проводка шо каже?pop писав: в мене стояв DLS CA 23 (400w) http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_100 і йому до розкачки саба було потрібно ще 400вт мінімум
Хіба автор теми писав про 2 Ом ?modxxx писав: Підсилювачів які можуть видати на 2 ома 1000 вт нємєряно,
Також цікаво.Tarik писав: силова проводка шо каже?
pop, де ти писав про 2 Ом ?pop писав: переглянь знання по цій темі, звісно якщо ти не про 4-х омні говориш, бо такі дійсно дорогі. а мені треба 2-х на 1 квт.
і я про the same, що вища. Само собою, мав на увазі 4Ом-ний.pop писав: і ціна не така як мої фольци, швидше як 21124
тут написано для чого, 2 або 8, 8 відпадає значить 2badi.stryj писав: pop, де ти писав про 2 Ом ?
pop писав: саб DLS UR 12, 2 катушки по 4 ом
а ціна була ппцd550 - снят с продажи, т.к. оставляю его себе.
та нічого, цікаво поговорити з однодумцями ) я тут шукаю моноблоки, як казав modxxx, можна за 200 у.о, знайти людський усь.Tarik писав: сорі за офф топ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей