3-ох компонентна акустика:
2 мідбаси 20см;
2 сч динаміки 10см;
2 вч динаміки.
Все це хочу запакувати в двері, але маю сумніви як і куди саме.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нічо доброго з того не вийде, впевнений майже на 100%а якось через подіуми сч в двері а вч в стійки?
Є http://zvukspb.ru/offer_details_98.htmlmaisteroleg писав:А подиумы под двадцатки в двери в продаже есть? :)
Я маю на увазі встановити і направити сч як і мідбаси на голову водія і пасажира.поправте мене якщо несу фігню))Tarik писав:нічо доброго з того не вийде, впевнений майже на 100%
Такие колечки из ДСП, обтянутые шкурой молодого дермантина я Вам подарю, если Вы их сможете поставить :) А для начала снимите одну карту, возьмите в руки динамик и попробуйте представить, как его туда присобачить. Дело реальное, но нужны или руки и голова, растущие из правильных мест, или серьёзная касса. Так что согласен с Tarik.FlagellodiDio писав:http://zvukspb.ru/offer_details_98.html
Я пробував вставити динамік в двері, багато доведется вирізати а я не хотів дуже нищити карти. я слюсар-зварювальник так що руки на місці, просто досвіду в справі автозвуку мало :)maisteroleg писав:Такие колечки из ДСП, обтянутые шкурой молодого дермантина я Вам подарю, если Вы их сможете поставить А для начала снимите одну карту, возьмите в руки динамик и попробуйте представить, как его туда присобачить. Дело реальное, но нужны или руки и голова, растущие из правильных мест, или серьёзная касса. Так что согласен с Tarik.
охх не легко зробити, шоб це все правильно зазвучало!Я маю на увазі встановити і направити сч як і мідбаси на голову водія і пасажира.поправте мене якщо несу фігню))
Нажаль не вийде в мене мідбаси 20 см в діаметрі. було б класно якщо підійшли биDenja писав:FlagellodiDio, Можу поміняти свої подіуми з доплатою на сток карти і рідні пласмаси. Десь в мене в темі було фото в гаражі\тюнінг. Якшо цікаво пиши в приват, по ціні домовимся.
Та я 3-ох полоску не купляв, подарували...Тому ставлю те що єTarik писав:охх не легко зробити, шоб це все правильно зазвучало!Я маю на увазі встановити і направити сч як і мідбаси на голову водія і пасажира.поправте мене якщо несу фігню))
і якшо можна, нескромне питання: Для чого 3-ох полоска? Мало проблем в житті ? Та й мід 8", вони як правило крикливі але не басовисті. краще було собі взяти пристойну 2ох компонентну, наприклад DLS R6A, R6A Limited... шось з сімейства Morel (та й взагалі - варіантів достатньо) зробити шумовібро, хороший подіум, кинути їх на усь і мати щастя
Шумку на протязі 3-ох тижнів думаю зроблю.badi.stryj писав:FlagellodiDio, шумо-вібро зробив? Якщо ні, то роби. Що де і як різати можу підказати.
прагіб друзів ....в таких питаннях треба радитися=))) мені як дарували саб...я прийшов і пальцем показав - тойТа я 3-ох полоску не купляв, подарували...
да да, голова з тим явно не справиться. Хіба шо якшо там чуйка бєшена, в чому я дуже сумніваюсьb_andriy писав:чи надієшся шо маг потягне нормально 20см міди?
Батько подарував, динаміки тай динаміки а які характеристики, фірма, йому фіолетовоTarik писав:прагіб друзів ....в таких питаннях треба радитися=))) мені як дарували саб...я прийшов і пальцем показав - тойТа я 3-ох полоску не купляв, подарували...![]()
![]()
![]()
ше якшо не секрет, марку і модель акустики![]()
цікаво
b_andriy писав:FlagellodiDio, а підсилювач буде? чи надієшся шо маг потягне нормально 20см міди?
Підсилювач є, підключений в багажнику. Модель: Rockford Fosgate 4.6x старенький але на ту систему ніби вистачає.Tarik писав:да да, голова з тим явно не справиться. Хіба шо якшо там чуйка бєшена, в чому я дуже сумніваюсьb_andriy писав:чи надієшся шо маг потягне нормально 20см міди?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей