я чомусь думаю що то акумулятор ...
а якщо дати багато звуку і басів то магнітола бере блимає і виключається ...
можливо хтось знає яка причина виключання? ...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хмм та ні ... скоріше всьо працювало без проблем ...nazikey писав:а таке почалось коли холода настали і пічку включаєш так?
їздив до електрика казав електрик що акумулятор має хорошу плотність і він добрий ...nazikey писав:перевір акумулятор
ні пічка окремо мафон окремо ...nazikey писав:або десь пічка з майфоном паралельно підєднані і коли вмикаєш то маг глючить,
але скоріше робило всьо без проблемстепан к писав:підключи +від акуми дай запобіжник.та зроби гарну масу.
скоріш за все підгнили контакти.не має доброго + або маси.nazar_opel писав:степан к писав:підключи +від акуми дай запобіжник.та зроби гарну масу.
короче кажучи ... треба передивитися всі дроти ..?степан к писав:скоріш за все підгнили контакти.не має доброго + або маси.
правильно думаєш, переглянь побризгай ведешкою і може все стане на свої місця.nazar_opel писав:короче кажучи ... треба передивитися всі дроти ..?
ок ... сьогодні попробую ... відпишуnazikey писав:правильно думаєш, переглянь побризгай ведешкою і може все стане на свої місця.
ведешкою не можна вона розїдає.є спеціальний спрей для контактів.краще механічне втручання.nazikey писав:правильно думаєш, переглянь побризгай ведешкою і може все стане на свої місця.nazar_opel писав:короче кажучи ... треба передивитися всі дроти ..?
таке теж знаю всі фішки ним обробляв класна штука щось типу kontakt :) називаєтьсястепан к писав:є спеціальний спрей для контактів
ну розїдати не розїдає, але зверху дає такий наліт як віск і контакт з часом тільки гірший стає (провірено на собі)степан к писав:ведешкою не можна вона розїдає
або тех. вазелінстепан к писав:спеціальний спрей для контактів
можливо і таке ... там якраз іде над магнітолою повітря ... але раніше було всьо ок .. таж сама температура ... і всьо працювало ...Kamaz_DUDE писав:Я гадаю там не дроти а пайка в самому майфуні. стало сиро+волога от і глюки. зніми мафон поклади у гаражі/хаті потестуй в сухому приміщенні. Гадаю просто треба його пропаяти
ні з пічкою всьо добре ... може де + немає доброго контакту ?nazikey писав:а в тебе пічка не підтікає чи патрубки ніде е пропускають бо може з повітрям і конденсат наганяти от і осіло на магнітофон. як вавріант перевіриш. В мене в знйомого щось похоже було
подивлюсь ... бо без мафона то не життя ...nazikey писав:тільки треба дивитись знімати майфун і бадати.
я як свій старий мафон дав на ремонт, то закинув собі музику на телефон і так два дні їздив з наушниками.nazar_opel писав:подивлюсь ... бо без мафона то не життя ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей