Я казав причину чому не міг витягнути сам, а з чуваком який магнітолки закритими очима витягує - 40 хв трахалась з магнітолою....Fobos писав: хтось тут магнітолу витягав пів місяця
Фотки закину коли ше рамку яка закриває шви при3.14здячу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я казав причину чому не міг витягнути сам, а з чуваком який магнітолки закритими очима витягує - 40 хв трахалась з магнітолою....Fobos писав: хтось тут магнітолу витягав пів місяця
topper писав:Знач розказую: на гал.перехресті є умільці(як тут люблять казати "з прямими руками") які знімають магнітоли. Так от той умілець хвилин 10 добрих мучився і не зняв мою магнітолку, чогоб цеОдну сторону вірніше він віджав, а та шо біля руля - нівяку! Куроче прийнято рішення завтра зняти трошки морди і далі пробувати прямими руками зняти магнітолку... Доречі, а де подівались ті шо тут так голосно кричали шо магнітолу зняти шо 2 пальця
без пошкоджень)))VitAmiN писав:topper писав:Знач розказую: на гал.перехресті є умільці(як тут люблять казати "з прямими руками") які знімають магнітоли. Так от той умілець хвилин 10 добрих мучився і не зняв мою магнітолку, чогоб цеОдну сторону вірніше він віджав, а та шо біля руля - нівяку! Куроче прийнято рішення завтра зняти трошки морди і далі пробувати прямими руками зняти магнітолку... Доречі, а де подівались ті шо тут так голосно кричали шо магнітолу зняти шо 2 пальця
я тобі її в 5 хв знімаю))
мені не треба співчувати, вже другий місяць кайфую від магнітолки)VitAmiN писав: Співчуваю!шота поломали верняк так просто не витянеш)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей