Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тіпа на 16 число?Pioneer писав: але за той час в нас валом дзвінків що їдуть люди з Чернівців з Києва з інших міст а Львову бачу інтересу взагалі нема
угу я через то і зробив клас анлім для тих людей) ати приїдуть серйозні авто)b_andriy писав:тіпа на 16 число?Pioneer писав: але за той час в нас валом дзвінків що їдуть люди з Чернівців з Києва з інших міст а Львову бачу інтересу взагалі нема
так дрес код є але якщо ти небудеш в мпортивних штанах то буде все ок як що що то порішаєм)))veresen писав:Як на рахунок фейсконтролю/дрескоду ?
Я звичайно не буду в спортивках і туфлях, але мене раз в кедах Конверс і джинсах не пустили в занзік.
наступного разу кажи що підеш у фешин якщо не впустять, їх відразу попускаєveresen писав: але мене раз в кедах Конверс і джинсах не пустили в занзік.
Петро писав: мав би я сильніший підсилювач то б приїхав...а з тим альфардом нема шо їхати
як так, давай дуй розбирай якусь тумбочку і пиляй короб, во я їду з бадильовою музикою, але їдуTarik писав: заради цікавості...їдь я якшо получиться тоже так поїду
Володимир Михайлович писав: Це ж орієнтується для новачків, в інсталі треба вимагати закріпленого саба і наявність головного запобіжника в силовій проводці.
диск буде sq той що був на скю челенж цього року нам дозволили його використати, правила я скомбінував що небули похожі ні на емовські ні на скюшні , інстал не акий вже і складний він мінімальний ми спочатку хотіли зробити все просто але тодіб людям небулоб до чого тягнутися тому ми вирішили комбінувати, я хочу повторитися що це немає відношення до офіційних змагань тому ми мусимо комбінувати, судити будуть квас і ще Юра людина яка також неодноразово брав участь у змаганнях, також суддя гість, звичайно ми небудемо строго відноситись до правил інсталу але як на мою думку там саме важливе, на афіші є мій телефон (Тарас) подзвоніть мені я вам відповім на всі ваші запитання, схема судіння буде теж як на sq , я повторюсь що ми зробили трошки вищий рівень щоб людям було цікаво а не просто так, і постараємось порадувати вас гарним настроєм і хорошими подарками!Володимир Михайлович писав:Надзвичайно приємно що в місті Лева організовуються автозвукові змагання!
Ріспект організаторам!
Я, як неоднократний учасник автозвукових змагань хочу звернути увагу на кілька питань важливих на мою думку:
1) по яким правилам будуть судити якість звучання.
2) який диск для судійства
3) судді хто і скільки?
4) для чого тупо переписались надзвичайно складні еммівські правила по інсталу???!!! Це ж орієнтується для новачків, в інсталі треба вимагати закріпленого саба і наявність головного запобіжника в силовій проводці.
Хто буде судити інстал?
5) по яким параметрам буде судитись якість...
питань є тьма... дайте відповіді хоч би на ці.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей