Тогда вопросов нет.Dj kvass писав:В мене фонік твікнутий
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
прошу поради
- Рост
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: прошу поради
Я думаю, ключеві слова тут: "може вийти паравоз". Взагалі, є дані, що перший паравоз запустили в Голандії. А оскільки я там не був, то не пробував :)beep1 писав: Рост то шо ти скажеш про це "Реально якщо підципити до Мідбасового каналу шей саб і порізати, то саб получиться відносно мідбаса в одній протифазі а відносно піщалок і середини ше фіг зна якій фазі, реально може вийти паравоз"
Так що доведеться тобі за роз`ясненнями звертатися до Василя.
- Kosiat
- Контактна інформація:
Таки да работы много.b00ker писав:ПС. Тоесть я думаю, что если с Маком "пошаманить", что мы с Ростом и будем делать, то звук будет гораздо лучше, чем в том Ниссане.

А Фоник есть "2" есть "3", разные бывают... а может Вася спецом намутил... да не, точно: провокатор

- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Стать:чоловік
- Номер:0020
- Контактна інформація:
В звязку з проф діяльністю виявив декілька проф термінів.
Паравоз-відставання саба від мідбаса.
Забор-вигляд АЧХ, як штахет на заборі.
Рак вуха-різкі ВЧ.
Вавава-не сходсто з натуральністю(термін для всіх без винятку компонентів)
емпетри-система не для прослуховування якісних фонограм.
ПС. придума в не сам, збираю такі терміни по різних студіях і інсталяторах

Паравоз-відставання саба від мідбаса.
Забор-вигляд АЧХ, як штахет на заборі.
Рак вуха-різкі ВЧ.
Вавава-не сходсто з натуральністю(термін для всіх без винятку компонентів)
емпетри-система не для прослуховування якісних фонограм.
ПС. придума в не сам, збираю такі терміни по різних студіях і інсталяторах

- b00ker
Сколько бы не было-всё моё.Kosiat писав: Таки да работы много.
Это не тебе решать, и не тебе мне давать советы, как захочу так и сделаю.Kosiat писав:Но опять же главное чтоб тебе нравилось и установщику, а не судьями остальным.
Язвить ты хорошо умееш.Kosiat писав:А Фоник есть "2" есть "3", разные бывают... а может Вася спецом намутил... да не, точно: провокатор
Да, надо было.Kosiat писав: Надо было Ниву (2 место) померить на лоховских ДЛС, не помню вроде ДЛС.
Поживем увидим.Kosiat писав:А что было в 1 месте "Статус" "Денон" тоже твикнули не помню. Главное не надо останавливаться... 29 балов в Львове можно порвать.
А теперь скажи мне, на скольки этапах соревнований ты участвовал ? не важно каких федераций, и каковы твои достижения ? Или покажи свою машину, со своим инсталом, или работу свою в сфере кар-аудио покажи, тогда давай советы, хотя мне они ненужны в любом случае. цензура не мешки носить.
- Рост
- Контактна інформація:
Аби скерувати бесіду в більш конструктивне русло, приведу одну цитату (з Синьої):
Просто "Всякому городу нрав і права, всяка іміє свій ум голова..."
Ще про правила. Так от, правила придумали не дураки. Але в процесі формалізації вони втратили життя. Тому що на папері оцей термін "життя" в застосуванні до звуку не викладеш.
І ще при судженні дуже багато суб`єктивізму завжди, який привносять судді особистими уподобаннями. Наприклад, слухав минулого року одну машину на ОДР, ну і кажу власнику, що саб має зависокий рівень і надто жорстко звучить. Виявилось, те саме сказав йому Омелян, який судив цю машину. А він настроював її під іншого суддю, якого в осанній момент поміняли на Вітю. Це просто маленький приклад для ілюстрації "еталонності" оцінки машин на змаганнях. Тому змагання - це всього гра на першість за визначеними правилами. Але, думаю, і туди треба привносити власне розуміння, різні точки зору, щоб не було застою.
Що я завжди говорю. Рівна АЧХ - ще не аналог хорошого тонального балансу. Чітка розстановка образів ще не аналог хорошої сцени. Хтось преться від такого "вилизаного" звучання, той, хто ще не навчився цінувати життя в звуці, а поки що насолоджується сугубо технократичними моментами. Але його позиція теж має право на життя, так само, як хтось може слухати Єлло не по приколу, чи кайфувати від рамштайна.Могу рассказать интересную методику настройки звука, которую рекомендует использовать японская компания Etani (вместе со своим профессиональным настроечным комплексом). То что удивляет в первый момент - это последовательность действий. Классика жанра веть какая - кросс, потом горбы-провалы рехтуем эквалайзером, потом задержками "загоняем тетю в центр".
Там иначе - по тестовым сигналам сначала сводятся задержки без кроссов вообще (т.е. из коррекции только салон и оформление динов), грубо говоря нужно найти такие задержки, когда по всей полосе частот фаза от всех динамиков будет одинаковая на обоих микрофонах (в неавтоматическом режиме - очень муторная тягомотина, скажу я Вам, но ......интересная), потом подбираются срезы кроссовера, причем с уже найденными задержками (первая реакция на эту методу: etani - жжете!), а в самом конце - легкие правки эквалайзером уже по готовому. Согласитесь, логика - офигенная. А в классическом варианте - то что долго выверяли кроссовер - все равно потом испоганим кроссом и эквалайзером.
Так вот, в таком режиме с прибором etani реально удается поставить сцену с обоих мест (была даже такая тема - там тоже никто спорить на коньяк не согласился). Но, звук получается неживой, ей богу, такой вылизанный ровный и бездушный. Хотя АЧХ, сцена и прочие формальности - выше всяких похвал!!!! (виділення моє. Рост)
П.С. Лучшая методика настройки что удавалось видеть, с точки зрения опять же конечного результата - это работа мастера на слух безо всяких приборов. Я так не умею даже близко, но мне кажется, что глубокое понимание вещей что мы тут обсуждаем - для такого умения очень важно.
Просто "Всякому городу нрав і права, всяка іміє свій ум голова..."
Ще про правила. Так от, правила придумали не дураки. Але в процесі формалізації вони втратили життя. Тому що на папері оцей термін "життя" в застосуванні до звуку не викладеш.
І ще при судженні дуже багато суб`єктивізму завжди, який привносять судді особистими уподобаннями. Наприклад, слухав минулого року одну машину на ОДР, ну і кажу власнику, що саб має зависокий рівень і надто жорстко звучить. Виявилось, те саме сказав йому Омелян, який судив цю машину. А він настроював її під іншого суддю, якого в осанній момент поміняли на Вітю. Це просто маленький приклад для ілюстрації "еталонності" оцінки машин на змаганнях. Тому змагання - це всього гра на першість за визначеними правилами. Але, думаю, і туди треба привносити власне розуміння, різні точки зору, щоб не було застою.
Зовсім не обов`язково. Сьогодні бавився з кросами, тобто, змінив архітектуру. Слухав багато музики, в тому числі аляску з муму, і сім баранів теж, по приколу (бо по цій пародії ніколи нічого не настроюю, то ж не реальні 7 барабанів, а просто звукач крутив крутилки на пульті :) ). Так всі барабани чітко фокусуються і не злипаються. Що я роблю не так? :)Dj kvass писав:В реалії без проца 1і2-практично один і той самий,3- відлипає від 1(2), 4- стоїть по центрі, далі 5 і6 разом і 7-окремо. з процом вони вужче стоять але бють кожен так як треба.
Так, теж колись на це хворів. І що цікаво - працює :) Я це називаю "психоакустикою". Але є метод лікування. Виключаєш систему на якийсь час, потім включаєш знову - і в перший момент завжди чуєш саме так, як є насправді. Гарно допомагає. А потім привчаєшся уже завжди слухати без застосування фільтру "як хочеться чути".Dj kvass писав:Є різниця між понятями так як ми хочем чути, і так як ми чуєм
- Dj kvass
- Президент клубу
- Контактна інформація:
ну РОст якщо тобі вдалося такого добитися то я знімаю капелюха...але ше послухаюРост писав: Так всі барабани чітко фокусуються і не злипаються.

- Kosiat
- Контактна інформація:
b00ker, Дабы не засорять эфир всякой чепухой отвечу в личку… 

- Solaris
підкажіть чи може таке бути..
згорів в мене маг.. мені знайомий який його вскривав сказав шо то через то шо я голосно слухав музику :)
в мене маг підтримує 4х50w а колонки 80w номінал... він казав шо маг не стягує і тому згорів... шо думаєте по даному питанню??
згорів в мене маг.. мені знайомий який його вскривав сказав шо то через то шо я голосно слухав музику :)
в мене маг підтримує 4х50w а колонки 80w номінал... він казав шо маг не стягує і тому згорів... шо думаєте по даному питанню??
- Dj kvass
- Президент клубу
- Контактна інформація:
думаю шото дурня......
Хоча може бути таке що динаміки випригують з зазору в магніті при великій мощі.Відповідно подучається КЗ на підсидювач мага, і горить вихідний каскад.
Але шоб так слухати музику тре бути полукантуженим.
Хоча може бути таке що динаміки випригують з зазору в магніті при великій мощі.Відповідно подучається КЗ на підсидювач мага, і горить вихідний каскад.
Але шоб так слухати музику тре бути полукантуженим.
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Можна просто у шоломі з навушниками їхати.
А взагалі є таке, шо горять канали.

А взагалі є таке, шо горять канали.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей