Автомобільна акустика та аудіо-системи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

планшет замість автомагнітоли
bossjara
Ім'я:Антон
Стать:чоловік
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:
Re: планшет замість автомагнітоли

Повідомлення bossjara » Вів, 11 березня 2014, 23:11

slim_painter писав: Кнопки увімкнення всіх планшетів знаходяться на торці корпусу
ябко можна анлочити кнопкою хоум. + вивести окремо кнопку павер не є така проблема.
slim_painter писав: Підсилювач звуку
slim_painter писав: тобто супер звучання та потужності в мене і так нема та і не планується.
усілок самої гамнітолки або дешевий зовнішній справиться
Amigo писав: Не брав би я китайські планшети...
тут просто може "овчинка выделки не стоить" . то типу як відреставрувати якийсь опель манта чи форд капрі і запхати туда двіжок від жигуля. вроді і їхати навіть кудась буде, але не надійно і не кошерно.
я б радив якшо робити то на базі ябка. перший айпад можна купити за більшменш адекватні гроші і в принципі під ті задачі його хватиь. або якшо андлроїд то онлі самсунг. хоча б таб 1.
ну а якшо поставити китаямать - то як мінімум треба самому під ньго прошивку заточити, шоб хоча б знати як воно працює і де шукати баги якшо шось не паше. бо як готове рішення китаямать то пєчаль
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

TimeKeeper
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Re: планшет замість автомагнітоли

Повідомлення TimeKeeper » Сер, 12 березня 2014, 00:24

я б радив якшо робити то на базі ябка. перший айпад можна купити за більшменш адекватні гроші і в принципі під ті задачі його хватиь. або якшо андлроїд то онлі самсунг. хоча б таб 1.
ну а якшо поставити китаямать - то як мінімум треба самому під ньго прошивку заточити, шоб хоча б знати як воно працює і де шукати баги якшо шось не паше. бо як готове рішення китаямать то пєчаль
Ябко з своїм алюмінієвим корпусом буде доставляти проблем зимою від холоду, і літом від спеки.
Можна пробувати, але перший пад має 9 з чимось дюймів, як на мене-забагато. Тоді вже брати Ipad Mini, там 7 з копійками.

Як на мене то найкраще підходять:

1) BlackBerry PlayBook-легкий, надійний, маленький, недорогий;
2) Ipad MINI-алюміній(-), IOS(-) ну і шо б вікно не розбили через нього.
3) Galaxy Tab 7 дюймовий. Не поганий теж варіант. Відносно не дорогий, симпатичний, андроід все-ж таки легше настроїти під такі потреби.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість