Автомобільна акустика та аудіо-системи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Порадьте шо поставити в купе Е36 BMW!
Рост
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Порадьте шо поставити в купе Е36 BMW!

Повідомлення Рост » Сер, 20 травня 2009, 00:01

Бодя_BMW318 писав:Рост, я дуже довго вагався що поставити в своє авто, я дуже богато переслухав автомобілів, радився з спеціалістами, но кожин радив різну акустику, но люди які є спеціалістами в цій справі і яких я знаю особисто, мені радят ставити на фронт DLS R6 A, а в богажник в корпусі MTX T7512-04, а підсилювачі Crunch, тобто використати в авто швецьку схему, я чув як грають ті самі MTX, і чув як грають DLS, це то на чому я зупинився. якби я не хтів поставити в авто щось краще но в мене фінанси поють романси, ну як і вчкожного студента :)
Щодо сабвуфера. Не оглядав е30 на предмет встановлення акустики, але починаючи з е34 точно сабвуферу в ящику нема що робити в багажнику цієї машини, хіба що його планується вивести динаміком в підлокотник. Правда в цьому випадку доведеться багато помучитись, щоб суббас не був гулким і щоб його узгодити з фронтом (тобто, щоб сабвуфер не локалізувався в задній частині автомобіля, що є грубою помилкою інсталяції).
Крім того, якщо виходити саме з якості, то два сабвуфери розиіром 8" в поличці дадуть такий самий глибокий суббас, як 12" в ящику, але значно музичніший - 8" легші і значно швидші за 12. Правда одне але - фріейрний варіант встановлення сабвуфера один з найскладніших, і він не кожному під силу.
Далі. Я би в плануванні заклав інше. А саме - навіщо тратити гроші на дорогий тисковий сабвуфер (надіюсь ваші слова про якість щирі, так?), я би краще взяв Т5510-04 (або 44), резонансна частота в них та ж сама, що і в 12", тобто звучати вони будуть так само низько, але через те, що вони легші, вони будуть швидшими, тобто музичнішими. А різницю в ціні (а це 260-116=144 уо) я би направив на фронт. Залишив би, раз вони вам так подобаються, мідбаси R6A а от кросовери і твітери взяв би кращі. Якщо від комплекту R6A залишаються тільки мідбаси, то у вас є добре більше 200 уо на все це. І можна спокійно взяти хоча би твітери Ірідіум, або навіть Нобеліум - і ваша система зазвучить суттєво краще. Ну а грамотні кросовери ваші друзі ж спроможні зробити, правда? Які будуть кращі, ніж заводські ДЛС-сівські? Бо я, чесно кажучи, переробляю всі кросовери, які попадають мені в руки, навіть якщо вони коштують більше 200 доларів. Бо виробник робить їх усереднено і з перестраховками "від дурака", а не під конкретну інсталяцію.
Стосовно підсилювачів - тут треба бути акуратним. Ну от хоча б останній приклад. Вчора виїхала з моєї студії машинка з системою на Костіних (ПАД) динаміках, а підсилювач там DLS RA40. Наголошу, що це не мій вибір! Так от, підсилювач приїхав до мене з тижневим запізненням, тому почав я відстроювати систему з Helix Competition A4. Так от, нарешті приїхав ДЛС, включив я його і тут же поліз дивитись, що я неправильно підключив, бо звук став суттєво бруднішим. Виявилось, що все правильно, просто от так звучить підсилювач. Звісно, що некоректно порівнювати підсилювачі вартістю 1000 і 400 уо. Але той самий Helix B4, при ціні в 400 з копійками так сильно від А4 не відрізнявся... От таке.

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Стать:чоловік
Номер:0020
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Порадьте шо поставити в купе Е36 BMW!

Повідомлення Dj kvass » Нед, 24 травня 2009, 18:40

Як казав мій друг, всі коли ставлять акустику хочуть слухати Баха, Джаз, блюз. А коли поставлять тоді повідкривають вікна і летять під 100 по центрі, а з вікон фігарить тіматі :D
Юра нафіга тобі саб 15"? якшо тре голосно внас є досвід по два мідбаса р6 на дверку і дві 12" в багажнік, і гойра..доречі в 36 кузов.
якщо йде конкретна мета про сцени, якість,....то можна багато нагородити а я більш впевнений що тобі це не сподобається(музика).
е30-хороша машина в яку можна багато чого наставити без проблем, тільки седан це специфіка така що саб в багажніку грати НЕБУДЕ!
думайте-гадайте :)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей