це саме і я,З замітних машин машина Ждана,жовтий Сівік,і Мітсу3000,роешта так собі.Чого в вольксвагена транспортери диски від АМГ я так і непонявюра писав:був сьогодні
Fly написав:
Обійшовші всі машини, з яких цікавими було десь з 4-5 машин
+1

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це саме і я,З замітних машин машина Ждана,жовтий Сівік,і Мітсу3000,роешта так собі.Чого в вольксвагена транспортери диски від АМГ я так і непонявюра писав:був сьогодні
Fly написав:
Обійшовші всі машини, з яких цікавими було десь з 4-5 машин
+1
декілька кругів намотав, але дверки не були відкриті, чи були закриті на ключ - я не пробувавZhdan писав:бігав перекусити
то наклейки АМГ, він собі так гонить і двигун 3.0DNK писав:Чого в вольксвагена транспортери диски від АМГ я так і непоняв
Там були дуже сильні по звуку машини. Чи ти чекав від чемпіонату з автозвуку чогось іншого?MEGASinK писав: м'яко кажучи,чекав більшого
Організатори розраховували що буде мало учасників(ми ж львівяни-провінція), тому вибрали таке місце. На наступний раз змагання будуть проводитись на ленбергу.Novik писав:А організаторам великий "-" , невже у Львові мало місць, де можна було б нормально розмістити ?
Zhdan, А чому за трансмісію такі низькі бали??? в тебе хіба ряд не стоїть?Zhdan писав:Протокол
Приєднані файли:
.jpg [ 709.89 Кб | Переглянуто 46 разів ]
Ну, ти багато в чому помилявся. Наприклад, на дівчат подивитись ходять в інші місця, їх достатньо у Львові :)MEGASinK писав:я чекав ще й обіцяного зовнішнього тюнінга і дівчат моделей,а не деу ланос з обвісами і двохметрову дівчинку в леопардовому платтячку,яка роздавала якісь папірці
Для того, щоб піти потанцювати пару годин в який-небудь міленіум, за вхід здеруть 50-60 гривень, це не мало, погодься. Тебе там хтось буде вчити танцювати?Fly писав:Ростя йшов на шоу а не на чемпіонат звуку. Тобто в автозвуку лох:) Знаю шо я мафон, шо є якісь низькочастотні колонки і високочастотні. А ше знаю шо є спеціальні кантори які роблять гарний звук на твоїй машині коли їм дати бабло:)
Тому якшо деруть 30 грн за вхід, а це погодься не мало то можна зробити хоть щось шоб для звичайних чайників було там хоч чимось цікаво, правда? МОжна якісь хоч міні лекції робити на чайниківській мові з поясненням мінімальних нюансів автозвуку, чи демо виступи.... А так просто орги могли написати табличку "Дуже хочеться грошей" і все:) Це була б правда
Я переслухав всі машини, які мене цікавили. Звичайно, що ніхто не підлаштовувався під мене, до деяких доводилось підходити декілька раз. Тому що мало хто дасть слухати машину до суддівства (це ж таки змагання), але після цього без проблем.Novik писав:Звук в машинах послухати було нереально, в той час коли я був.
Машини поставили дуже тісно, мабуть тому у більшості двері були закриті, а самому відкривати якось![]()
Але однозначно радий, що побачив авто, в які власники окрім кучі грошей вклали ще частку душі.
А організаторам великий "-" , невже у Львові мало місць, де можна було б нормально розмістити ?
а насправді була виставка тільки автозвуку. Нелогічно правда? Я ж платив за весь перелік а отримав тіки автозвуквиставка тюнінгу, автозвука, аерографії, модернізованої техніки Demoauto
Ну то більше не ходи - в чому проблема? Наприклад, хтось розрекламував тобі якийсь продукт, що, мовляв, дуже смачно. Ти купив, а воно тобі зовсім не сподобалось. Але це ж не означає, що воно погане, просто конкретно ти не знайшов в ньому того, що очікував, і все. Але говорити, що продукт поганий тільки тому, що він не відповідає твоїм запитам не правильно. Я, як людина, якій цікаво побудувати в автомобілі якісну аудіо систему знайшов на що подивитися, що послухати і з ким поговорити на теми, які мене цікавили. Точно так само знайшов час відповісти на всі запитання, які мені задавали, хто б їх не задавав.Fly писав:Рост, давай як то каже Лесь Подеревянський - Ітогі Падвідьом:)
1. Виставка була суто для людей які серйозно цікавляться автозвуком з рівнем вище середнього
2. Ніфіга цікавого в виставці для рядових людей які викинули 30 грн з людини не було (за винятком мерса при вході і 2-3 машин на площадці)
3. Як я памятаю, раніше були якісь палатки. стенди де демонстрували шось цікаве і нове - цього разу зекономили.
4. Зовнішнього тюнінгу обіцяного було, повторяюсь, 2-3 машини. А подивитись на Х5, СантаФе, можна і в салоні за бесплатно
Мій висновок: орги навіть мінімально не напружувались з оранізацією, а тупо калатали бабло (ну або вийшли в ноль).
П.С. Особисто я був на виставці 10 хвилин часу бо дивитись чи ше шось було буквально НІ НА ЩО. В міленіумі потанцювати за ті ж 50 грн можна на порядок довше:) і задоволення буде більше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей