Хочу замінити штатний фронт на коаксили. Компоненти не хочу, тому лише коаксили... але бажано такі, шоб вони мали перевагу над штатними! Цікавлять виробники загалом і конкретні моделі зокрема.
Бюджет-до 60$. Дякую.
ясно...
а якшо назад ставити коаксили, а спереду пізніше компоненти?
Розмір-16см, бюджет... 50-60$...
шоб видавали більш-менш нормальний звук і бас (поки саба нема)? бо задні штатні взагалі до ср%ки, фронт ше "більш-менш"...
Юзані динаміки - гра в лотерею - не скажу, що їх заборонено купувати, але якщо якийсь гавкне, сам розумієш...
Варіант - поміняй фронт, а самі динаміки з фронта постав назад, якщо вони не такі вже й погані.
Фронт все-таки постав компонентний - сцена хоча-б підніметься (бюджет - якраз необхідний мінімум) Пищалки ж можна акуратно прикрутити до стойок і не робити подіуми.
Шляхи покращення звучання штатної акустики:
1. Якщо динаміки в дверях - шумка дверей (збільшується ККД динаміка, особливо низах, комфорт.)
2. Пряме живлення магнітоли від акуми (через запобіжник) + і - мінімум 1,5 мм.кв.(якщо вона вже не штатна)(зменшуються просадки напруги і, як наслідок, спотворення звуку)
Думаю наразі вистачить
C#@O$, і мені так здається... вчора в знайомого слухав в Омезі універсалі в кришці багажника Піонери компонентні... то мяко кажучи... негарно... але там потрібної шумки нема... та й в кришку багажника їх поставити... не те місце по-моєму!