На усілкові лінійні виходи є, а на магнітоли їх нема

усілок 2х канальний буду підключати тільки саб
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
але ми йому тут і рекламу зробилиBaseone писав:Руслан,
Зі штатними головами не завжди все просто. Дуже часто виробники підганяють АЧХ голови під специфіку штатних акустичних систем. І якщо вивести лінійні виходи, та поставити кращу акустику - вся ця кривизна вилізе аж бігом. Тому якщо доопрацювання штатної голови зводиться лише до виготовлення/купівлі додаткового попереднього підсилювача, щоб підвищити рівень сигналу, то вам дуже повезло.LEgEnDA писав:О, хороша тема. А дайте контакти майстерень де випаяти можжуть якісно на штатній магнітолі Кіа Сід.
МенІ здаЄться що при можливості штатну голову краще одразу міняти,бо толку з неї ніякого!Доброго звучання ніяк не добєшся!А вкладування грошей в іі удосканалення сенсу не бачу!Рост писав:Зі штатними головами не завжди все просто. Дуже часто виробники підганяють АЧХ голови під специфіку штатних акустичних систем. І якщо вивести лінійні виходи, та поставити кращу акустику - вся ця кривизна вилізе аж бігом. Тому якщо доопрацювання штатної голови зводиться лише до виготовлення/купівлі додаткового попереднього підсилювача, щоб підвищити рівень сигналу, то вам дуже повезло.LEgEnDA писав:О, хороша тема. А дайте контакти майстерень де випаяти можжуть якісно на штатній магнітолі Кіа Сід.
Так чувак толковий,чому ж йому рекламу не зробити:)hrdrive писав:але ми йому тут і рекламу зробилиBaseone писав:Руслан,![]()
LEgEnDA, їдь до нього, це той що мені випаював.
А які конкретно перероблені голови, ким перероблені, і як перероблені тобі довелось послухати? В якій системі? Чи доводилось чути хоч одну з таких голів, доопрацьованих Halin-им?Baseone писав:МенІ здаЄться що при можливості штатну голову краще одразу міняти,бо толку з неї ніякого!Доброго звучання ніяк не добєшся!А вкладування грошей в іі удосканалення сенсу не бачу!Рост писав:Зі штатними головами не завжди все просто. Дуже часто виробники підганяють АЧХ голови під специфіку штатних акустичних систем. І якщо вивести лінійні виходи, та поставити кращу акустику - вся ця кривизна вилізе аж бігом. Тому якщо доопрацювання штатної голови зводиться лише до виготовлення/купівлі додаткового попереднього підсилювача, щоб підвищити рівень сигналу, то вам дуже повезло.LEgEnDA писав:О, хороша тема. А дайте контакти майстерень де випаяти можжуть якісно на штатній магнітолі Кіа Сід.
Та в мене теж саме,от незнаю що робити,чи міняти, чи доробляти,а може СAR PC поставити!LEgEnDA писав:Там важко з інакшою головою - не буде вписуватись в інтерєр аж ніяк.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей