Автомобільна акустика та аудіо-системи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Фінал Чемпіонату України EMMA-Ukraine
DNK
Ім'я:Діма
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 3 рази
Re: Фінал Чемпіонату України EMMA-Ukraine

Повідомлення DNK » Нед, 20 вересня 2009, 21:58

юра писав:був сьогодні

Fly написав:
Обійшовші всі машини, з яких цікавими було десь з 4-5 машин

+1
це саме і я,З замітних машин машина Ждана,жовтий Сівік,і Мітсу3000,роешта так собі.Чого в вольксвагена транспортери диски від АМГ я так і непоняв :bad .незадовільнило купа люддей і мало місця,може на другий раз додумаються це зробити десь інкаше
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

TOXA
Подякували: 0

Повідомлення TOXA » Нед, 20 вересня 2009, 22:05

особисто мені всьо сподобалось, нарікань нема, дуже багато машин РОЗУМНО підготовлені і так само багато машин халтурно зроблений, шо більше всього не сподобалось, для прикладу мазда 323ф з аерографією і вся в точках від пилюки, фольксваген шаран, з аерографією, тож халтурненько, меган чорний, гарний, але обвіси погано підігнаня і тож в пилюці, марго, бровки її "улибнули" )))) а решта зачот, і вцілом цілій виставці )
0631847864

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Нед, 20 вересня 2009, 22:25

Zhdan писав:бігав перекусити
декілька кругів намотав, але дверки не були відкриті, чи були закриті на ключ - я не пробував :D
DNK писав:Чого в вольксвагена транспортери диски від АМГ я так і непоняв
то наклейки АМГ, він собі так гонить і двигун 3.0 :D

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Нед, 20 вересня 2009, 22:40

MEGASinK
Ім'я:Sergiy
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення MEGASinK » Нед, 20 вересня 2009, 23:39

фото з ЕММА http://megafon.io.ua/album
м'яко кажучи,чекав більшого

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Пон, 21 вересня 2009, 00:17

MEGASinK писав: м'яко кажучи,чекав більшого
Там були дуже сильні по звуку машини. Чи ти чекав від чемпіонату з автозвуку чогось іншого?

Denzzzil
Ім'я:Денис
Номер:7739
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Пон, 21 вересня 2009, 00:23

Zhdan, Яскравий колір одразу на вході кидався в очі...малаток!!!
і машинка супер!!! вона цього вартує :first
Денис Автозапчастини

MEGASinK
Ім'я:Sergiy
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення MEGASinK » Пон, 21 вересня 2009, 00:38

я чекав ще й обіцяного зовнішнього тюнінга і дівчат моделей,а не деу ланос з обвісами і двохметрову дівчинку в леопардовому платтячку,яка роздавала якісь папірці ;)

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 21 вересня 2009, 06:31

Рост, я йшов на шоу а не на чемпіонат звуку. Тобто в автозвуку я лох:) Знаю шо я мафон, шо є якісь низькочастотні колонки і високочастотні. А ше знаю шо є спеціальні кантори які роблять гарний звук на твоїй машині коли їм дати бабло:)
Тому якшо деруть 30 грн за вхід, а це погодься не мало то можна зробити хоть щось шоб для звичайних чайників було там хоч чимось цікаво, правда? МОжна якісь хоч міні лекції робити на чайниківській мові з поясненням мінімальних нюансів автозвуку, чи демо виступи.... А так просто орги могли написати табличку "Дуже хочеться грошей" і все:) Це була б правда

Novik
Ім'я:Ростислав
Контактна інформація:

Повідомлення Novik » Пон, 21 вересня 2009, 07:03

Теж був трохи розчарований. Часто буваю на виставках, і не зрозуміло, чому за те щоб подивитись на 30 авто треба платити гроші.
Звук в машинах послухати було нереально, в той час коли я був. Музика зі сцени лунала так голосно, що перекрикувала всі авто.
Машини поставили дуже тісно, мабуть тому у більшості двері були закриті, а самому відкривати якось :oops
Але однозначно радий, що побачив авто, в які власники окрім кучі грошей вклали ще частку душі.
А організаторам великий "-" , невже у Львові мало місць, де можна було б нормально розмістити ?
-= Чіп-тюнінг іномарок у Львові =- 067-589-3185

Zhdan
Контактна інформація:

Повідомлення Zhdan » Пон, 21 вересня 2009, 07:59

Novik писав:А організаторам великий "-" , невже у Львові мало місць, де можна було б нормально розмістити ?
Організатори розраховували що буде мало учасників(ми ж львівяни-провінція), тому вибрали таке місце. На наступний раз змагання будуть проводитись на ленбергу.

Zhdan
Контактна інформація:

Повідомлення Zhdan » Пон, 21 вересня 2009, 08:07

Протокол
Вкладення
.jpg

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Пон, 21 вересня 2009, 09:28

Honda Civic
Вкладення
P1080235.JPG
P1080236.JPG
Оптика
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 21 вересня 2009, 10:41

Вчора також був. Грошей нешкода, задоволення дістав, правда з більшістю зауважень погоджуюся, наприклад місце розташування - пройти було тяжкувато, багацько народу. Zhdan, Респект! Перший раз вживу побачив твою тачку - велика робота пророблена. На Tiburoni замітив прикол - там лівий саб працював нормально а на правому були поміняні місця клеми "+" і "-". Відповідно він працював в дисонанс. Незнаю чи то так задумано, чи помилка...В Nicks мені здавалось що саб на піку пищав, а так як на Sony то гарно звучав. Девяткина і Мерс 123 по звуковому тиску потішили, але і не більше, бо їздити з таким звуком нереально.
Ще хтось там був з клубу? бачив машинку з наклейкою ЛТК, але забув шо то було :oops
INTE®©ULLE®™

Danko
Ім'я:Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Пон, 21 вересня 2009, 10:45

Zhdan писав:Протокол

Приєднані файли:
.jpg [ 709.89 Кб | Переглянуто 46 разів ]

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Пон, 21 вересня 2009, 10:59

MEGASinK писав:я чекав ще й обіцяного зовнішнього тюнінга і дівчат моделей,а не деу ланос з обвісами і двохметрову дівчинку в леопардовому платтячку,яка роздавала якісь папірці ;)
Ну, ти багато в чому помилявся. Наприклад, на дівчат подивитись ходять в інші місця, їх достатньо у Львові :)
А стосовно тюнінгу - не знаю, що там було, не придивлявся, воно мене не сильно цікавить. Але одне скажу - цей захід - фінал чемпіонату України з автозвуку і тюнінгу, і були там машини, які приймали участь в цьому фіналі, тобто машини нас з вами, машини тих, хто захотів показати іншим свою роботу. Хто винуватий, що таких людей виявилось мало, чи їх робота тобі не сподобалась?
Автозвукових машин достойних, як я вже казав, трохи було.
Fly писав:Ростя йшов на шоу а не на чемпіонат звуку. Тобто в автозвуку лох:) Знаю шо я мафон, шо є якісь низькочастотні колонки і високочастотні. А ше знаю шо є спеціальні кантори які роблять гарний звук на твоїй машині коли їм дати бабло:)
Тому якшо деруть 30 грн за вхід, а це погодься не мало то можна зробити хоть щось шоб для звичайних чайників було там хоч чимось цікаво, правда? МОжна якісь хоч міні лекції робити на чайниківській мові з поясненням мінімальних нюансів автозвуку, чи демо виступи.... А так просто орги могли написати табличку "Дуже хочеться грошей" і все:) Це була б правда
Для того, щоб піти потанцювати пару годин в який-небудь міленіум, за вхід здеруть 50-60 гривень, це не мало, погодься. Тебе там хтось буде вчити танцювати?
Якщо ти не розумієшся в автозвуку, то навіщо було взагалі туди йти?
Лекції на чайниківській мові? Та їх стільки в інтернеті - читай-зачитайся.
Ще один момент - звісно, серед власників виставлених авто були і пальцаті-понтовиті, але більшість людей там були цілком вміняємі і привітні, які з радістю розказали б і пояснили все про свій автомобіль, треба було просто запитати. Чи вони мали ловити всіх, хто проходить мимо "давай, я тобі щось роскажу"?
Те, що стосується шоу - знаю, що виступали різні музиканти, групи - це точно було. Постійно проводились якісь конкурси - теж факт. Якщо тобі не до смаку - ходи на інші шоу, хто ж забороняє, чи до чогось силує?
Ну і я не думаю, що організатори офігєнно розбагатіли на тих квитках. Такі заходи без спонсорської допомоги не проведеш.
Novik писав:Звук в машинах послухати було нереально, в той час коли я був.
Машини поставили дуже тісно, мабуть тому у більшості двері були закриті, а самому відкривати якось :oops
Але однозначно радий, що побачив авто, в які власники окрім кучі грошей вклали ще частку душі.
А організаторам великий "-" , невже у Львові мало місць, де можна було б нормально розмістити ?
Я переслухав всі машини, які мене цікавили. Звичайно, що ніхто не підлаштовувався під мене, до деяких доводилось підходити декілька раз. Тому що мало хто дасть слухати машину до суддівства (це ж таки змагання), але після цього без проблем.
Якщо ніяково було самому відкривати машину, можна було пошукати власника. Чого стидатися?
Ну а площадка була таки замала для цієї кількості машин, факт. Але проводили в центрі думаю через те, що це таки фінал. Минулого року проводили в Лембергу.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 21 вересня 2009, 11:06

Рост, давай як то каже Лесь Подеревянський - Ітогі Падвідьом:)
1. Виставка була суто для людей які серйозно цікавляться автозвуком з рівнем вище середнього
2. Ніфіга цікавого в виставці для рядових людей які викинули 30 грн з людини не було (за винятком мерса при вході і 2-3 машин на площадці)
3. Як я памятаю, раніше були якісь палатки. стенди де демонстрували шось цікаве і нове - цього разу зекономили.
4. Зовнішнього тюнінгу обіцяного було, повторяюсь, 2-3 машини. А подивитись на Х5, СантаФе, можна і в салоні за бесплатно

Мій висновок: орги навіть мінімально не напружувались з оранізацією, а тупо калатали бабло (ну або вийшли в ноль).

П.С. Особисто я був на виставці 10 хвилин часу бо дивитись чи ше шось було буквально НІ НА ЩО. В міленіумі потанцювати за ті ж 50 грн можна на порядок довше:) і задоволення буде більше

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 21 вересня 2009, 11:12

Рост, обіцялось
виставка тюнінгу, автозвука, аерографії, модернізованої техніки Demoauto
а насправді була виставка тільки автозвуку. Нелогічно правда? Я ж платив за весь перелік а отримав тіки автозвук

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 21 вересня 2009, 11:19

Fly, +1 сам там був і ніякого задоволення не отримав!!! в якоїсь 2110 кришка бага тріснута, в іншої 2110 бампер весь тріснутий , а за зелененьку 2110 тільки зачот :happy , загалом одна фігня була, део тоже якесь стояло "неочень" .......

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Пон, 21 вересня 2009, 12:30

Fly писав:Рост, давай як то каже Лесь Подеревянський - Ітогі Падвідьом:)
1. Виставка була суто для людей які серйозно цікавляться автозвуком з рівнем вище середнього
2. Ніфіга цікавого в виставці для рядових людей які викинули 30 грн з людини не було (за винятком мерса при вході і 2-3 машин на площадці)
3. Як я памятаю, раніше були якісь палатки. стенди де демонстрували шось цікаве і нове - цього разу зекономили.
4. Зовнішнього тюнінгу обіцяного було, повторяюсь, 2-3 машини. А подивитись на Х5, СантаФе, можна і в салоні за бесплатно

Мій висновок: орги навіть мінімально не напружувались з оранізацією, а тупо калатали бабло (ну або вийшли в ноль).

П.С. Особисто я був на виставці 10 хвилин часу бо дивитись чи ше шось було буквально НІ НА ЩО. В міленіумі потанцювати за ті ж 50 грн можна на порядок довше:) і задоволення буде більше
Ну то більше не ходи - в чому проблема? Наприклад, хтось розрекламував тобі якийсь продукт, що, мовляв, дуже смачно. Ти купив, а воно тобі зовсім не сподобалось. Але це ж не означає, що воно погане, просто конкретно ти не знайшов в ньому того, що очікував, і все. Але говорити, що продукт поганий тільки тому, що він не відповідає твоїм запитам не правильно. Я, як людина, якій цікаво побудувати в автомобілі якісну аудіо систему знайшов на що подивитися, що послухати і з ким поговорити на теми, які мене цікавили. Точно так само знайшов час відповісти на всі запитання, які мені задавали, хто б їх не задавав.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість