Тобі своїх вух не жалко ?!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я в авто проводжу може 5 годин на тиждень. Нічого вухам не буде. І о богі, вдома на телевізорі дивлюсь без модної акустики відосіки дивлюсь. Нічого, живий
я бачу ти логіки не вловлюєш, китай китаю рознь.......
В мене в машині таке г- но .хто казав шо воно вмре .просто звук г..но.вмер в мене 10річний альпайн за 2 дні)
Я от тоже думаю чому піонер так само коштує як китай .а знаю шо дешево і добре не буває.тому і казав 2дін має коштувати мін 400дол шоб був звукTaras:) писав: ↑П'ят, 13 квітня 2018, 15:08я бачу ти логіки не вловлюєш, китай китаю рознь.......
чому є 2 дін на Андроїді за 1500 грн, а є і за 4700???
просто так?
Я розбираюся в в звуках бо переслухав купу дорогої і якісної апаратури.в мої машині звук (був ) якісний тільки коли машина стоїть і нема сторонніх шумів дороги .обезшумка то є .але і салон в мене без дешевої пластмаси .все тільки мяке і якісне олдскульне .ну думаю ти знаєш.тому звук чистий.тимбільше салон дуже малий.
Я логіки не вловлюю?! а хто писав : не будь такий упереджений, ти думаєш в брендових мафонах запчастини хто робить?Taras:) писав: ↑П'ят, 13 квітня 2018, 15:08я бачу ти логіки не вловлюєш, китай китаю рознь.......
чому є 2 дін на Андроїді за 1500 грн, а є і за 4700???
просто так?
Так а я тобі з чийого досвіду говорю ? Я десь писав що краєм вуха чув?! Я особисто чув що таке мафон за 500уо бу і 200уо новий .Особисто мав усілок за 1500уо і повір я знаю про шо тобі говорю.То треба проблеми зі слухом мати щоб не чути цієї різниці а доказувати шо то всьо одинакове...лохи напевне купляють акустику за тисячі уо а тут дехто знає як з мафона за 200 уо витягнути звучання нічим не гірше від топової HIFI (про Hi-End промовчу краще) акутики
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей