Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поможіть підключити колонки
- Masterio
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ну тут є шось але фіг його знає шо де шо означає.
- Masterio
Re: Поможіть підключити колонки
Малятко, і скільки то би коштувало.Повністю врізати запхати провести і підключити?
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
Та що ти паришся...Masterio писав:Малятко, і скільки то би коштувало.Повністю врізати запхати провести і підключити?
Знайди гарний міцний деревяний ящик (може вже знайдеш щось готове від маяка чи подібного мафона), набий його ватою чи чимось схожим, і зверху втули отой великий. На нього один вихід і в габажнік. То буде "саб". Спереду дві в торпеду вріж середні і піщалки на стойки біля лобовухи з двох боків. Буде лабати що Ланоси будуть ховатися. І не забувай про полярність. А який мафон в тебе?
З.І. А нашот дифузора - фігня. Чого б то мало його крутити.
З.І.І. 1977!!! Ретро блін!!! Будеш один єдиний у Львові з такою музикою.
Востаннє редагувалось П'ят, 23 травня 2008, 16:20 користувачем Topol, всього редагувалось 1 раз.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Topol писав:Буде лабати що Ланоси будуть ховатися

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Topol
Містеріо, я в тебе вірю. Залабай їх в машину і поїдемо глушити штатні ланоси.antik писав:Topol писав:Буде лабати що Ланоси будуть ховатися

Востаннє редагувалось П'ят, 23 травня 2008, 16:23 користувачем Topol, всього редагувалось 1 раз.
- Masterio
Магнітофон мають підігнати. Кенвуд якись,казали шо нормальний по 50вт 4 виходи. Ти напевнишо думаєш шо той динамік великий. Він має 19см і в мене їх два, дві середніх і чотири пищалки.
- Topol
Ну! Зачьот! Найди два ящики від маяковських колонок і впихни їх туди та кинь в багажнік. (підозрюю в копійки полки нема...) середні вріж в торпеду акуратно або в двері (може на шроті найдеш кармани від інших машин і просто прикрутиш то до своїх дверок). Дві піщалки на стойки. Гарно б неті нарити якусь саму просту схемку кроссовера і розділити високі частоти на піщалки а решту на середні. (там має бути буквально пару кондюків і резисторів, щось таке)Masterio писав:Магнітофон мають підігнати. Кенвуд якись,казали шо нормальний по 50вт 4 виходи. Ти напевнишо думаєш шо той динамік великий. Він має 19см і в мене їх два, дві середніх і чотири пищалки.
Розумієш друзяко, кайф не тільки в звуку який потім буде. А приємно ж потішитись, самому тянучи дроти і і прилаштовуючи колонки, і т.д. і т.п. Та і на мою скромну думку буде грати досить нормально. Я колись коли сперли задню полку - то їздив з одною маяковською колонкою ззаді в багажніку. І нармал. Лабало. (краще ніж штатні [цензура]!

Востаннє редагувалось П'ят, 23 травня 2008, 16:31 користувачем Topol, всього редагувалось 1 раз.
- Masterio
Я навпаки хотів їх в поличку запхати , а ти кажеш кинути в багажник
- Topol
Ну, я не в курсі тонкощів побудови ВАЗ 2101... Якщо там є полка - то звісно в неї.Masterio писав:Я навпаки хотів їх в поличку запхати , а ти кажеш кинути в багажник
А казати - "купи нормальні, та хулі, а давай впихнемо туда кіловат музики за якусь тищу баків" - то звісно круто. Тільки як нормально все зафігачиш - то і ті будуть грати ок. Мейд ін СССР блін. Вот так.
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
нормально хотів, вони туди як раз встануть. єдине може виріж під них проставки деревяніMasterio писав:Я навпаки хотів їх в поличку запхати
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Яб цього не робив....
Прийде жарке літо і нагріє задню полочку і покрутить ті динаміки так ,як вентилятори на вертольотах, і стане жаль праці, а також гору металу вирізану з задньої полки, а звук буде нагадувати радіоточку(колгоспник)
Або на бампер або шукати маг з 77року
Прийде жарке літо і нагріє задню полочку і покрутить ті динаміки так ,як вентилятори на вертольотах, і стане жаль праці, а також гору металу вирізану з задньої полки, а звук буде нагадувати радіоточку(колгоспник)
Або на бампер або шукати маг з 77року

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
ЖжошDj kvass писав:або шукати маг з 77року

Тобі шо лиш би мене подойо? Я в перший же день подібне *** викинув з машини. І згадай що врешті у мене стояло в жигулі, ще би розвивалось якби не продав.Dark Wind писав:який ти умнік блін. ти себе згадай! аналогічне би собі ставивFobos писав:раджи причіпити їх на бампер

Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей