Вітаю всіх призерів і переможців

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я особисто,іхав за часом,а не за майстром спорту.Як то кажуть-після бою кулаками не махають.vovka писав:Вітаю всіх з місцями :)
Ех, треба було їхати в Києві ще в стріт фвд і у львові - там би перше місце було вернякчого ми всі (я , саня, бекеньов) поперлися в один клас до 2.0 - я незнаю
![]()
Шкода що наламали зі статусом змагань і ніхто не получить майстра
ліпше коли є і одне і друге.Бека писав: Я особисто,іхав за часом,а не за майстром спорту
Так такvovka писав:ліпше коли є і одне і друге.Бека писав: Я особисто,іхав за часом,а не за майстром спорту
він вже майже підготував :))Fobos писав:Ваня 58156, ти також готуй :)
Вовка,приклад можна?vovka писав: Типу то не офіційні результати, і вони вже сто разів перераховані з врахуванням всіх вимог регламенту,
та от на турбогаражі колишній в.о. комітету (нік advokat) написав у відповідь комусь на то що мол львівські мають результати.Vomont писав: Вовка,приклад можна?
ну і на сайті ФАУ все ще немає офіційних результатів по драгу. по всіх диспицлінах вже затвердили (там є новини і протоколи КАС), а по драгу галяк.Я не знаю откуда у кого во Львове есть результаты. Они уже сто раз пересчитаны с учетом всех требований регламента (лицензии и т.д.). Утвердить их некому, комитета то нет пока.
Замечания Костина обязательно будут учтены в тех. регламенте.
щоправда де ці затверджені результати глянути на офіційному сайті - поки що не знайшов.1.1.Затвердити результати Чемпіонату України з гонок на прискорення 2013 року;
1.2. Затвердити результати Національної серії «Кубок FAU»з гонок на прискорення 2013 року;
Не можу твою ссилку в1дкрити,скинь другу!!vovka писав:Бека, тебе взагалі на 4 ))
шо ше сказати. я в тих калічних гонках під егідою фау більше участі брати не збираюся. ше шось трохи думав про наступний сезон, але то нагле кідалово - то верх наглості.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей