Just be :app:
Honda
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Добре я перефразую, стокові-супертюнінговані тазіки на тітанах і загрожуючим обвісом які ніфіга неїдуть, я про клас до 1.4.vovka писав:Це ти про шо ? Стокові там були тільки іномарки і то невсі..Fobos писав:Дивитись декілька годин як їздять стокові виварки, зовсім нецікаво!!!
Брєд якийсь.. Тазіки в класі до 1.4 їхали квотер 17.8-17.9 то погано ? :oFobos писав:Добре я перефразую, стокові-супертюнінговані тазіки на тітанах і загрожуючим обвісом які ніфіга неїдуть, я про клас до 1.4.
На то нецікаво дивитись :otk: якби ті тазіки їщдили всі як yes і Dimon...vovka писав:Брєд якийсь.. Тазіки в класі до 1.4 їхали квотер 17.8-17.9 то погано ? :oFobos писав:Добре я перефразую, стокові-супертюнінговані тазіки на тітанах і загрожуючим обвісом які ніфіга неїдуть, я про клас до 1.4.
Мдя.. Далеко не кожна іномарка так поїде. Для прикладу Дімон в класі до 1.6 я особисто бачив час 17.31 кращий (бачив ще 17.46).
Я взагалі про дійство..vovka писав:Там було якесь шоу ? Стояв на фініші, можливо небачив.pikach00 писав:псевдошоу тазіків з тітанами за 100 доларів...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей