http://p.dragracing.com.ua/index.php
привітаємо наших друзів:
№49 Вомонт
№54 Саня yes

загалом в рейтингу помітно, шо першу його частину займають майже цілком япономашини і кілька америкосів. так само видно, шо багато БМВ М-ок, 2108 і 2109.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поки дуже скромноBOXER писав:№49 Вомонт
№54 Саня yes
є така,цікава машинка,вроді з Харьковаnonuk писав:№40 12,406 с. "Нива" awd
Код: Виділити все
8 10,051 0,298 266,67 - Семеновский Андрей Mitsubishi EVO
їде майже на секунду швидше а швидкість на виході на 25/км год менше3 9,184 5,302 241,74 1,461 Кравченко Андрей Сергеевич Subaru Impreza STi
з часом проходження перших 60 футівhrdrive писав:Vomont, з чим це повязано?
За то есть повод подумать и поразмыслить!Vomont писав:поки дуже скромно
все відносне, думаю що в 2011 році стрітові машини будуть їхати на рівні драгових рівня 2008 року тобто по 12+Black писав:За то есть повод подумать и поразмыслить!
куплю собі corvette поганяємVomont писав:шкода що у Львові нема машин,сподіваюсь поки що, бо на північній мені блін сумно стало, в стоку якось було більше гонок
як купиш - напишиasteroid писав:куплю собі corvette поганяєм
ну і четверте місце є30 воно і перше в класі рвд :)BOXER писав:загалом в рейтингу помітно, шо першу його частину займають майже цілком япономашини і кілька америкосів. так само видно, шо багато БМВ М-ок, 2108 і 2109.
Vomont писав:шкода що у Львові нема машин,сподіваюсь поки що, бо на північній мені блін сумно стало, в стоку якось було більше гонок.
до твого рівня недумаю що у львові дотягнуть .а в стріт класах до 3л
щось придумаєм![]()
Fobos писав:alan, це ж не ти на аватарі
коли буде їздити на змаганнях, вроді тих 9+ сек було на клею, можу помилятисьFobos писав:Коли вже в тих списках буде Андре на своєму міцику
теперь хоть реальная скорость известна, не для слабаков реально на таком корче.yes писав:а скорость у меня 190.48
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей