Напевне що за 3 уй низькі 14 добитись з 2,0 атмо не так легкоvovka писав: Степан Тсучія,шо ти тим хотів сказати ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Напевне що за 3 уй низькі 14 добитись з 2,0 атмо не так легкоvovka писав: Степан Тсучія,шо ти тим хотів сказати ?
Stuff писав: Напевне що за 3 уй низькі 14 добитись з 2,0 атмо не так легко
как в старые добрые временаyes писав:делаем ставки.
вова рпд(18 ряд или сток) против Бека c20xe(с учетом веса не менее 980 кг)
Тебе и 7 ряд не помог!Danko писав:Бека,Бека, почитай трохи...Ротору 7 ряд не потрібний.Fobos писав: та та до речі, пару спеціально 4.1 на 3.7 поміняли, а взагалі пишуть, що 7 ряд не для ротора.
Ой чувствую проиграете ребятаyes писав:делаем ставки.
вова рпд(18 ряд или сток) против Бека c20xe(с учетом веса не менее 980 кг)
Я когда был на Цукубе в 2006,мы с Кеичи побратались.Но я хочу сказать что твой ник,это не менее серьезная заявкаDanko писав:Степан Тсучія, А чому у тебе пише "Тсучія"-це дуже серйозна заявка!!!!
гонки покажуть )Бека писав: Ой чувствую проиграете ребята
ти нерозумієш стилю розмови :)Danko писав: нащо взагалі та баклановка...
так ми її постійно на верху і тримаєм щоб було більше учасниківDanko писав: тема:DRAG RACING 2 червня 2013 р. Тернопіль.
я вже 5-6 нарахував.. корса, саня, я, бмв з рівного, девятка з харкова. ше може хонди піднятуться, може з луцька ібіза 240 сильна.YuraDOC писав: Бачу в класі до 2,0 уже назбиралось 3 бажаючих
Я вже писав на рахунок класу 1.6 viewtopic.php?p=980170#p980170Kritik писав:То клас до 1.6 буде?
Думаю туда також назбиралося б учасників)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей