Правила форуму Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
brrrr
and special for you to
P.S. Самі гарні дівчата у Львові Якщо будете читати цей форум, то дзвоніть 8-050-317-09-44 Юра brrrr Великі фото шукай тут
"Красотки в минимальних платьях" :twisted: 21043 SW
Сенкю вері МАЧ, Юрій Батькович =D>
Дівчата в нас дійсно ЗЕ БЕСТ \:D/
І ця дівчинка гарно справлялась з даванням стартів, 5 балів, респект!
і сюдячи з передостанньої фото RS`у було саме весело
ПС:
Caravella :00050: ВАЗ 2109
:00020:
Не шо не кажіть а гонки пройшли класно саме більше мені сподобалась Субару Сашка (якщо я непомиляюсь то був він) і її прижок на старті а на другому місті то селіка. Vovka ти тоже класно проїздив РІСПЕКТ . Нарешті забрав сьогодні свої наклейки Z@K сенкс, доречі я їх вже наклеяв виглядає кууууллл . А дівчата симпатичні базару нема, Марянка це взагалі СУПЕРР зразу видно шо модельне агенство ГГГГГ "БРАВО" музичку Смайлик крутив тоже класну жаль шо Ромчика собою незахватив в них двох вийшло шеб краще!!! Шкода тільки нашого коментатора на гонках він бідолаха задовбався напевно повторювати по сто раз нашому народові "будьласка зайдіть за стрічку" (треба було підходити і мікрофоном в голову можеб дойшло ) Цікаво а чому стільки крутих тазіків які там стояли не приймали ніякої участі Наприклад БМВ з комбінованим коляром (червоно чорне) мустанг і багато інших??? Цікаво шоб вони показали!!
Наскільки я знаю на Импрезі ізде Руслан а не Сашко.
На гонках почав замічати негативну тенденцію,все менше стае машин які ганяються.
Сподобалося БМВ з Івано-Франківська,і його прогрівання резини на старті :)
Да, з такою кількістю машин клас до 1.4 придейться скоро взагалі ліквідувати
Заїзд з Франківським БМВ 316 1.6 я програв рівно на корпус (може навіть чуть менше). Думав буде більше :)
І щось цього разу знов небуло вісімок-девяток-жигулів (крім тих 2-3 які є завжди).. нерозумію вже який раз.. як по місту зі світлофора, то тонованих рищачих зубил як собак нерізаних, а як на гонках - так жодної
Кстаті питання по регламенту. Якщо я на базі стандартного 083 блока 1.5, шляхом заміни колінвала і розточки получу об'єм 1.7, то я в який клас попаду ? Я надіюся до 1.6 ? :) А то в іншому випадку смисл тюнінгу втрачається, і прийдеться мовчати, все одно ніхто не перевірить не розбираючи мотор який там об'єм. Блок то стандартний.
vovka
все-таки самий класний заїзд в мене був з тобою ))))
про решту буду мовчати... Зато старти всі мої були :P
Тільки одне інтересує , чувак на джетті з тою шо я ганявсь, інтересує чого він возмущавсь що програв??? я і так стартанув паршиво, не міг другу передачу намацати гггг
І десятка десь втікла ((((((
А в общому дуже класно всьо пройшло позитивно + люди привітні
Гатор писав:все-таки самий класний заїзд в мене був з тобою ))))
Ну нічо, я ще може щось підкручу, і думаю ще випаде нагода взяти реванш
Твій заїзд з Джеттою я щось провтикав.. Якщо Джетта 1.6, то незнаю чого він возмущався.. А ти скільки в нього виграв ?
Мені драг сподобався якшо найду поручителів з клубу то наслідуючий драг складу компанію Вовці. :) vovka тебе організатори обідили недали покатати одну з тих моделей.
vovka
Ти бест..Ще трохи і беху би вставив майже стокову 1.6
На мій погляд драг був дуже класний,видно розвиток клубу іде в кращу сторону,народ все більше заряжає мотори..
Гості також себе класно показали..
Богдан писав:Ти бест..Ще трохи і беху би вставив майже стокову 1.6
Та ладно.. Просто нема нових машин в класі до 1.4, і ти ще "деталей" всіх не поставив . Вот думаю що Цівіку 1.3 V-TEC я би програв.. Але де його найти щоб попробувати..
А Фієста так - дуже гарно виступила. Не сподівався.