Хе,хе САБАН обьявился!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бляха муха (Вовка це не мат- не стирай) ...а я певне цю Львівську супер-дупер-жупер ДРАГ_БИТВУ пропущу..так як їду на провідну неділю на Хмельниччину в село..Just be писав:Ну що ж, 30 квітня буде гарне шоу)
:app:VAVAN писав:vovka
це не офтоп!!!
Шо то 3000 ЖТ без Андре!))
Це тіки "гол в одні ворота"...
обговорювати гонку суперкарів...без другого суперника...
Хоч Вова і штрафуй мене за це чи витирай це повідомлення... але це несправедливо...
Хоча б поясни чого його забанили!? Я вот не в курсі!
Я вважаю...шо андре таки напється 30 ківтня... впенений в цьому на 70 відсотків..!
Адже враховуючи досаду минулого змагання...і вз..обування субіком його ласточки... він зробить всі зусилля...вкладе купу грошей...купу енергії...і купу часу....максимум віддачі... шо порве ті субіки...
От з вами згідний(більшістю яка за Субіки вболіває) .....шо та остання срібна кажись суба...може і позмагатись там на півкорпуса ..а мо і взує... але загадувати не буду...і таки вимагаю
тоді раз така ситуація..
КАВАРНИЙ.. повідом шо там зі Мітциком Андре!???
Не зрозумілі нотки в Твому голосі пролетіли...KAVArnuy писав:А щодо мітси то нічого не скажу, хай каже власник. (Якщо "Бог" цього сайту дозволить) Хай Елвіс і лисий тоже не будуть проти
Дипломатична відповідь для Андре. Немрій, а тюнінгуй свою тачку - час ще є. Я повторюю я ганятись НЕ БУДУ НА СВОЇЙ МАШИНІ!!! так що якщо порвеш тільку двох, а це тобі не під силу.KAVArnuy писав:Пацани, дипломатичне звернення від Андре, так як його якогось х-ра забанили:
30-го квітня я стопудово нап'юсть від щастя, Буде класний день.
Я навіть не мріяв, що в один день зможу розірвати як тузік шмату
аж три субчатих медведа![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей