Ну так шо в неділю на 14:00???Nazarik писав:Ю.Р.А.
Думаю викатітв неділю!!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки 2007
- Oleh!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
в суботу хтось з мєсних був на синій девятці на полосі десь в 19 00? ( з вигляду нова- фарба нова . напевно інжектор) пасанчєг з дівчиною їхав. хотів ше реванш
але шось ніц та 9 неїде
.
мені було цікаво чи я дожену жигулика, судячи по тому як я крутив дриг,він теж свій крутив до максимума ( спочатку я їхав метрів 10 за ним) , а в кінці я його ще здєлал нормально
другий раз морознувся,бо бєнзи було мало
: . ,тай приїжав я не для гонок
ПС: незнаєте хто там впиндюрився добротно на жигулі здаєиться? на обочені лобовуха лежала побита ,і двірники пообривані....
але шось ніц та 9 неїде

мені було цікаво чи я дожену жигулика, судячи по тому як я крутив дриг,він теж свій крутив до максимума ( спочатку я їхав метрів 10 за ним) , а в кінці я його ще здєлал нормально

другий раз морознувся,бо бєнзи було мало

ПС: незнаєте хто там впиндюрився добротно на жигулі здаєиться? на обочені лобовуха лежала побита ,і двірники пообривані....
- Oleh!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Denja
ну чьо ти всю дарогу злишся?
мені просто було цікаво чи це звідси хлопєц чи ні....
на рахунок міряння:
кубатура однакова ,клапанів теж ... кояноч - хз!

ну чьо ти всю дарогу злишся?

мені просто було цікаво чи це звідси хлопєц чи ні....
на рахунок міряння:
кубатура однакова ,клапанів теж ... кояноч - хз!
якщо в тебе 1.5 8кл. то можна поспаричатисьПорівняно з Моєю Твій ЛаОнс не їде

є красавци! раз пасажир на вектрі застряв на кущі ,який фактично його врятував від зустрічі з стальною трубою! (там де поворот на право , якщо їхати на виїзд)цікаво в шо там можна вїхати?
Востаннє редагувалось Нед, 08 квітня 2007, 12:11 користувачем Oleh!, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей