Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки 2007
- Total
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
Dimon
та ніхто не каже шо то буде легко
може взяти генератор (и) і хочаб частково її освітлити, зробити вхід платним по пару рубасів шоб то троха відбити..(гадаю шо якийсь пятюнчик за вхід народ не зажме)
Але то так, думки вслух - Я не спеціаліст, Вам (оргам)видніше..
та ніхто не каже шо то буде легко
може взяти генератор (и) і хочаб частково її освітлити, зробити вхід платним по пару рубасів шоб то троха відбити..(гадаю шо якийсь пятюнчик за вхід народ не зажме)
Але то так, думки вслух - Я не спеціаліст, Вам (оргам)видніше..
А шо там з тим аеропортом за який Койо говорив??? (дуже багато навколо нього шуму але інфи ніякої)Dimon писав:KAVArnuy полностью согласен с тобой, ночь это супер )))!! только места нет где кататся...даже по дорогам Львова: Вся проблема в освещении...
- Total
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
S_V_B
давай мухи окремо - варення окремо...
Якшо говорити про технічну сторону - то впринципі Я вже написав..більше нічого наразі в голову не приходить !
Якшо про поведінку на трассі то треба просто більше народу виставити щоб контролювали щоб глядачі на трасу не вибігали..
навіть десь читав, як хтось казав шо може бобік з доблесними і не похитними організувати...
Хоча шось мені підказує шо ця ідея вже обтовчена зі всіх сторін....
То все троха бюджетно але гадаю раз на рік.. там на відкриття сезону, чи навпаки на його закриття (шоб голосно дверима хлопнути
) можна і з пафосом !
давай мухи окремо - варення окремо...
Якшо говорити про технічну сторону - то впринципі Я вже написав..більше нічого наразі в голову не приходить !
Якшо про поведінку на трассі то треба просто більше народу виставити щоб контролювали щоб глядачі на трасу не вибігали..
навіть десь читав, як хтось казав шо може бобік з доблесними і не похитними організувати...
Хоча шось мені підказує шо ця ідея вже обтовчена зі всіх сторін....
То все троха бюджетно але гадаю раз на рік.. там на відкриття сезону, чи навпаки на його закриття (шоб голосно дверима хлопнути
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей