А то я бачу якусь жесть... Рейндж, Х6... Приїхали тачки на автоматах на драг

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ні. Як би там була механіка - ах блін. Там стоїть мехатронік DSG - такі коробкі стоять на ферарі, ламбах та багатьох інших.pikach00 писав:Сабан, ТТ-ха у тебе на механіці?
А то я бачу якусь жесть... Рейндж, Х6... Приїхали тачки на автоматах на драг
Так по ТТХ машини на ДСГ мабуть кращий розгін ніж механіка. Смисл там вручну втикати передачі?Сабан писав:DSG
вот розкажу де смисл - вона однозначно швидше перемикає передачі, а ось у такий дощ треба було тільки у ручний варіант вмикати і гратись газом і передачами, щоб машина не пробуксовувала на старті.pikach00 писав:Так по ТТХ машини на ДСГ мабуть кращий розгін ніж механіка. Смисл там вручну втикати передачі?Сабан писав:DSG
Наскільки я знаю на звичайному автоматі то роблять так - тримають на тормозі і жмуть газ в той час. От обороти і піднімаються. Я на своїй так не ризикувавСабан писав: одна проблема не можу стартувати з великих обертів на цій коробці ((.
і Торн так робив в неділю) реально рвалоpikach00 писав:Наскільки я знаю на звичайному автоматі то роблять так - тримають на тормозі і жмуть газ в той час.
Zhdan писав:Небуло туалетів!!!
veresen писав:Пінакл Студіо )))))
Я так і роблю + ручникpikach00 писав:Наскільки я знаю на звичайному автоматі то роблять так - тримають на тормозі і жмуть газ в той час. От обороти і піднімаються. Я на своїй так не ризикувавСабан писав: одна проблема не можу стартувати з великих обертів на цій коробці ((.![]()
![]()
Та і скільки тих гонок? Для гонок ж можеш купити собі якісь дрова на механіці і доводити їх
я тебе втішу, він і на Фольцах стоїтьСабан писав:Там стоїть мехатронік DSG - такі коробкі стоять на ферарі, ламбах та багатьох інших.
а чого ? турба ще не дує ?Сабан писав: Можу підняти обороти приблизно на 2000-2300 обертів - а це хрень а не старт
І на шкодах також...BOXER писав:я тебе втішу, він і на Фольцах стоїтьСабан писав:Там стоїть мехатронік DSG - такі коробкі стоять на ферарі, ламбах та багатьох інших.
VAG...Orest писав:І на шкодах також...
А чим то ти мене втішити хотів. На це та багатьох інших не звернув увагу!BOXER писав:я тебе втішу, він і на Фольцах стоїтьСабан писав:Там стоїть мехатронік DSG - такі коробкі стоять на ферарі, ламбах та багатьох інших.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей