лови... тут має бути...TIGER-NIGER писав:народ дайте відео з Вовкою!.стільки раз їхали а відео тільки одне.
особливо цікавить відео з Хюндай і 328 бумкою.
наступні 10 відаків...
поки все пізніше ще буде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лови... тут має бути...TIGER-NIGER писав:народ дайте відео з Вовкою!.стільки раз їхали а відео тільки одне.
особливо цікавить відео з Хюндай і 328 бумкою.
ти шо організатор шо регулюєш коли кому збиратись???Konsperant писав:хай люди починають збиратись з 14:00...
ні я не організатор, я лише пропоную.... я ж неписав шо кожен має приїхати туда на 14 і крапка а висловив свою думку...Oldschooller писав:ти шо організатор шо регулюєш коли кому збиратись???
+1 , але воно було у Konsperant помоємуantik писав:vovka vs. Skoda 1.8T выложите плиз
Да Vovka молодлець. Цього сезону їде краще ніж минулого.antik писав:vovka vs. Skoda 1.8T выложите плиз
98 залив на цей разSerg писав:Vovka ти який бензин лиєш?
Потрібно і мені було там лити і 98ий. Залив на Маршала на ОККО 95-ого, по місту нічого незамітно, а на високих оборотах не то. З тим самим субару аутбеком що минулий раз привозив корпус -два йому і то в кінці вже до кінця газ не жав, цього разу з напрягом пів корпуса, при чому він на автоматі, тобто їде більшменш стабільно.vovka писав:98 залив на цей раз на окко на кульпарківській.
звиняй, звичкаhitlos писав:Konsperant ти б мою машину Дивом не обзивав бо можу й розізлитись і поменше флуди.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей