да и у пупса тоже одни минингиты были.
короче 4-золота поехало во львов
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мені було б цікавіше якщо б Вомонт був. Так що висновок - неправильний.Kritik писав:Скай прочитав шо Вомонта не буде і поїхав на драг)
дивно)
Я не стартував з ланча. Не було змісто вбивати коробку за відсутності серйозних конкурентів.alexrovno писав:У скаїв лаунч вроді в стоці йде. Цей Скай стартував з лаунча
Важко , але можливо при бажанні. Хоча місця для відторможування було дуже мало.Vomont писав:так більш правдоподобніше звучить бо по тій трасі просто неможливо їхати 500 сильним машинамFobos писав:менше 12 сек 11.97 чи щось в тому роді
Час краще нехай уточнять організатори, а про те, що важко було тормозити я вже писав, особливо якщо швидкість на виході більше 200 км/год.Vomont писав:LUCKY, так який час на даній трасі,бо в мене минулого разу колеса пробуксовували на фініші і тормозити було важко.
Причина тільки одна - не знаю точного мінімального часу.Vomont писав:ясно,причин не говорити час я щось не зрозумів
Фігасє якась неправильна ямаха булаFobos писав:Vomont, таки поплутав, менше 12 сек 11.97 чи щось в тому роді, при заїзді з ямахою р1, він ще фору давав мотоциклю.
теж правильноLUCKY писав:Причина тільки одна - не знаю точного мінімального часу.
при бойових заїздах найкращий чистий час був 11.1**LUCKY писав:Причина тільки одна - не знаю точного мінімального часу.Vomont писав:ясно,причин не говорити час я щось не зрозумів
Koval писав:старт пересікався вже на швидкості, чистий час був ,як писав Вовчик 10.6** .
ага, 100%. Але чисто випадково знайшов результати http://club-forsag.com/uploads/files/Re ... 5.2011.pdfVomont писав:якись зашифрований етап був , ні результатів,ні фото
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей