Мєтко сказанаvovka писав:Короче у Львові нема нормальних машин щоб серйозно ганяти в драг.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Драг 10 червня
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
:megalol: :megalol: :megalol:vovka писав:Мені теж не дуже сподобалося.. Скучно. Довго.. Розтягнуто.. Машин відносно мало. Парковка в 20 грн напевно багатьох відлякала, так як купа машин стояла аж біля МРЕВ, може тому не було відчуття масовості..
Але машинки зїхалися потужні :) Одна Хонда CRX яка вставила Субару Імпрезу (ту що обігнала Андре) чого вартує.. По слухах 550 коней.
Короче у Львові нема нормальних машин щоб серйозно ганяти в драг. Ну може крім 08 Сані в своєму класі. Цікаво в чому причина.. Ніби гроші у Львові є не менші чим в тому ж Франківську, або Білорусі..
В неї 220 коней !!! Просто вага 600 кг. а в субару 1300 кг.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Андре от ти мені скажи! Я зрозуміло бідний сільський хлопака, їзжу на шо заробив...тобто на Партнер, і він мені на господарці помагає коням возити сіно і.т.дAndre писав:Peugeot Partner Forever :megalol: :megalol: :megalol:Dj kvass писав:2.2 втек+турба=220коней :megalol:
А вот ви(ти) серйозна фіма яка продає машини, тюнінг, має свою мийку зі стейками і ви на таке дійство не змогли виставити від Львова нормальної машини, Жетеха-капнула, і всьо!!!!! так де діло??? а не бульки!!
- axel
Я ше з Володею(Субару) залишився і з ними нормально поговорили, жодна з "білорусок" не має турбіни і середня вага в них не перевищує 800кг. Машини зроблені грамотно. Шо не сподобалося це той с..ний світлофор через якого більшість гонщиків втикала на старті,краще б людину з нормальними руками поставили, бо ті руки шо вмикали світлофор не під те заточені, і запізно вмикають!!!
bmw-club.lviv.ua
- Andre
- Контактна інформація:
Знов не дочув. Якщо ти маєш на увазі ауді то скажу так:Dj kvass писав:Вовка тож Андре, він чіпом робить +60коняк. супермегабугівугізнаток.
Автомобіль не чіпований, а простокажучи перепрограмований, комп стоїть штатний. Настроїне гарно на випередження запалення.
Автомобіль помилково настроїли, недостроїли. Розхід по місту 35л/100км.
В понеділок після драгу збили до 26-ти. А ще в нього просто вили 100 бензу...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
Давай тему не будемо перетворювати на офтоп!Dj kvass писав:Андре от ти мені скажи! Я зрозуміло бідний сільський хлопака, їзжу на шо заробив...тобто на Партнер, і він мені на господарці помагає коням возити сіно і.т.дAndre писав:Peugeot Partner Forever :megalol: :megalol: :megalol:Dj kvass писав:2.2 втек+турба=220коней :megalol:
А вот ви(ти) серйозна фіма яка продає машини, тюнінг, має свою мийку зі стейками і ви на таке дійство не змогли виставити від Львова нормальної машини, Жетеха-капнула, і всьо!!!!! так де діло??? а не бульки!!
Щодо фірми, то машина моя а не фірмова. І у нас був лише 2-ий етап а їх всього шість.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
Щодо світлофора цілком згідний.axel писав:Я ше з Володею(Субару) залишився і з ними нормально поговорили, жодна з "білорусок" не має турбіни і середня вага в них не перевищує 800кг. Машини зроблені грамотно. Шо не сподобалося це той с..ний світлофор через якого більшість гонщиків втикала на старті,краще б людину з нормальними руками поставили, бо ті руки шо вмикали світлофор не під те заточені, і запізно вмикають!!!
А ще скажу, що в Києві ці самі машини всі виїжджали з 14-ти секунд.
А стокова ВРікС їде за 15,2. А на кваліфікації вони всі показали час в районі 18-ти сек. Це брєд. Крім того всі знають Сашу на вісімці, який виходить з 16-ти сек. а тут приїхав без салону і проїхав за 18б64 - ВВажаю що організатори з цим питанням напутали. Щось в них хріново рахувало. Мало того справді світофора який включався руками - не було видно. (Цікаво де тамтой старий світлофор з стрілочками?)
П.С. Потім після зауваження Єженкову що час неправильний, вони просто їздили на переможця... А в Києві на першому етапі їздили на час до самого кінця.
Найшвидший час мотиків - Сузукі Хаябуза - 10,45
Найшвидший час машин - БМВ 330Т купе - 12,64
А в нас походу нинішніх гонок ніхто не приїхав менше ніж за 16,78.
Це брєд. Володя на субару мав би приїхати як мінімум за 15 но не за 17,09 - перший та 17,66 другий раз.. !!!
Організатори не допрацювали :00057: :00057: :00057:
Ще харило що не було побудовано нормально парковочні місця, і коштував заїзд 20 грн. я не вважаю, що це велика сума, в Києві по 30 з людини, але там хоча б твоя машина на паркінгу і тобі кажуть куди ставати, а в нас просто стояли ментосики які не дозволяти перетинати лінію, а далі хто шо хотів те й робив.
Ще харив діджей, котрий не притишував музику на час стартів. Це теж потрібно було робити.
Подіум для вручення призів, могли зробити на трьох щаблях 1-2-3 місце. І ОБОВЯЗКОВО мали дати слово учасникам змагань. Так як в Києві. Коже фіналіст мав право висловитись в мікрофон про все. а в нас забули. Також шкода що було мало гарних дівчат...
Але взагалі то Білоруси просто молодці. Також велика подяка Ігору (Бастіон) Тойота МР-2 . Він бився до останнього. Всім велике спасибі - чекаємо третього етапу в Києві.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Denja
Я толком не зрозумів, які були класи взагалі, але картина виглядала наступним чином:
1.Хонда Білоруси
2.Хонда Білоруси
3.2108 Саня
1.Хонда Білоруси
2.Хонда Білоруси
3.Хонда Білоруси
1.нікого
:
2.Субару Володя
3.Тойота МР2 Одеса(Ігор здається називається)
1.Субару Володя
2.Хонда Білоруси
3.Хонда Білоруси
Якщо щось поплутав, поправте.
P.S. Взагалі той етап - це стид і позор Львову
Львівських учасників було тільки двоє, при тому що із Івано-Франківська також двоє :? (Ів-Фр менший від Львова в 4рази), організація хромала, крім того можемо бачити за к-стю учасників, київських взагалі не було, проігнорували...
Я толком не зрозумів, які були класи взагалі, але картина виглядала наступним чином:
1.Хонда Білоруси
2.Хонда Білоруси
3.2108 Саня
1.Хонда Білоруси
2.Хонда Білоруси
3.Хонда Білоруси
1.нікого

2.Субару Володя
3.Тойота МР2 Одеса(Ігор здається називається)
1.Субару Володя
2.Хонда Білоруси
3.Хонда Білоруси
Якщо щось поплутав, поправте.
P.S. Взагалі той етап - це стид і позор Львову

volleyball.lviv.ua/blog/
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Як пояснили мені від того часу треба було відняти 3 сек. помилка компа і можна було взнати реальний час, так пояснили :lol:Andre писав:А стокова ВРікС їде за 15,2. А на кваліфікації вони всі показали час в районі 18-ти сек. Це брєд.
А це дісно правдаaxel писав:жодна з "білорусок" не має турбіни і середня вага в них не перевищує 800кг.
Дійсно, місць під парковку, особливо, за ці гроші не було, і та міліція за машинами взагалі не дивилась, хоча згідний що відвідування глядачів має бути платним, це є на всіх змаганнях, особливо такого маштабу.Andre писав:Ще харило що не було побудовано нормально парковочні місця, і коштував заїзд 20 грн.
Ну і решта пунктів, по яким були зауваження підтримую.
Взагалі вони молодці, ГПК, що взяли на себе зобов'язання провести таки змагання, а то що не було учасників, компенсується на 4 етапі у Львові, так як більшості учасників не буде вистачати залікових очків.
Так що ГАК :00085:

Dynamic Sport Latvia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей