тільки успіху,тільки успіху і насниги та грошенят,давно ти її мучиш і себе,дай Бог будуть скоро лаври,справжні,на вищому рівні ніж на Північній драг,авто все ж Львівське...Andre писав:Я її люлю і буду любити і робити далі.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тільки успіху,тільки успіху і насниги та грошенят,давно ти її мучиш і себе,дай Бог будуть скоро лаври,справжні,на вищому рівні ніж на Північній драг,авто все ж Львівське...Andre писав:Я її люлю і буду любити і робити далі.
Знаєш, в тебе тоже машина не за 5 кусків. Я, наприклад, як і більшість людей вболівав за тебе. Але як бачиш, тут все рішають гроші. В драгу взагалі гроші багато шо рішають. Майстерність може бути на висоті, але якшо машина не може скорше, то хоть би який не був пілот, а скорше вона не поїде (зараз мова не про твою).Andre писав:за 100 тис. долларів - кльова тачіла.. але гонки в нас не для стокових машин, бо якщо було би так, то виграв би той хто купив би собі найдорожчу
Orest писав:Ну тут якраз і не тільки в мене склалась така думка.Ти тут такий любовний лист написав, що огого....
Таємницю - знаю, Орест... Життя покаже!Orest писав:Відкрию тобі таємницю, що якщо ти за життя здобудеш хочаб одного вірного друга то тобі дуже пощастить....нажаль така гірка правда.
в цьому класі зібрались вчорашні учасники тільки через недосконалість регламенту та можливо через те що в Західну Україну на драг ніхто з професійних рейсерів других областей не приїзджає.Breaker писав:Vomont, ну мова йде звичайно про клас анлім, ви ж 4-ро в анлімі їздили. Я розглядаю машини, які їздили в анлімі
дивлячись що ти хочеш почути :)Breaker писав:Цікаво, шо скаже він у відповідь
Fikus писав:Сьогодні о 18:30 по новому каналу будуть показувати вчорашній драг!
так же якийсь серіал буде йшов у тій годині!16:50 Т/C Вороніни (повтор)
18:00 Т/C Щасливі разом (повтор)
19:00 Репортер
19:15 Спортрепортер
19:20 Погода
але хто на спутніку той в пральотєDark Wind писав:народ по новому каналі в той час йде передача трк люкс, і там всьо буде
Запишіть хтосьFlesh09 писав:Fikus написав:
Сьогодні о 18:30 по новому каналу будуть показувати вчорашній драг!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей