Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Закрито
Закрытие сезона Night Drag Racing 2010
NIK
Тюнінг клуб
Стать:чоловік
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Закрытие сезона Night Drag Racing 2010

Повідомлення NIK » Суб, 18 вересня 2010, 15:31

TIGER-NIGER писав:кричалось, чому? тому що де то прийнято що в пів фіналі і в фіналі є їзда до одної перемоги??? а??
наш вельми шановний тюнінг клуб в особі NIKa бив себе в груди, що всюди так, а то всьо я собі придумав!)))
Для особо кричащих ..............................

РЕГЛАМЕНТ Украинская Федерация Дрэг Рейсинга
ЧЕМПИОНАТА УКРАИНЫ ПО ДРЭГ РЕЙСИНГУ 2010 ГОДА
В КАТЕГОРИИ STREET,
(автомобильное соревнование по дрэг-рейсингу)

1. Общие положения.
2. Организатор Серии.
3. Календарь Серии.
4. Участники. Водители.
5. Заявки на участие. Стартовые взносы.
6. Автомобили Участников. Экипировка Водителей.
7. Техническая инспекция.
8. Условия проведения соревнований.
9. Наказания. Протесты. Апелляции.
10. Классификация. Определение результатов.
11. Награждение.
12. Стартовые номера. Обязательные надписи. Реклама.
13. Аккредитация СМИ.

Статья 9. Система зачета.
9.1. Система зачета. В каждом из зачетных классов (см.раздел 6.1) по результатам квалификационных заездов для участия в финальных заездах отбираются по 8 Водителей в каждом классе. При отказе любого из них участвовать в финальных заездах в число 8-и включаются Водители с 9-м, 10-м и т.д. результатом квалификации.
9.2. Финальные заезды проводятся по олимпийской системе, т.е. с проведением 1/4, 1/2 и собственно финальных заездов. Финал проводится до двух побед.
9.3. В итоговом протоколе классифицируются 8 мест в каждом классе. Участники финальных заездов классифицируются по степени продвижения по сетке заездов. Приоритеты среди выбывших участников согласно временам в последнем проигранном заезде. При равенстве времен сравниваются времена квалификации.

СТАНДАРТНЫЙ РЕГЛАМЕНТ Украинская Федерация Дрэг Рейсинга
ЧЕМПИОНАТА УКРАИНЫ
ПО ДРЭГ РЕЙСИНГУ
КАТЕГОРИЯ СПОРТ
сезон 2010 года

РАЗДЕЛ 1. ПРОГРАММА СОРЕВНОВАНИЙ
Начало приёма заявок
Окончание приёма заявок
Административная проверка
Предстартовый технический и медицинский контроль
Инструктаж; Тренировочные заезды
Торжественное открытие
Начало соревнований
Полуфинальные заезды
Финальные заезды
Награждение победителей
Закрытие соревнований

4.7 ОСОБЫЕ ПРАВИЛА ПРОВЕДЕНИЯ
Комплектование зачетных заездов.
В зачётных заездах стартуют автомобили ТОЛЬКО одного класса.
Комплектование зачётных заездов 1/4 финала проводится отбором 8-ми Водителей прошедших квалификацию с минимальным временем.
При 4 (четырех) и менее заявленных Участниках соревнований в классе, 1/4 финала не проводиться.
Комплектование зачётных заездов 1/2 финала производится отбором 4 Водителей, прошедших 1/4 финала с минимальным временем в классе.
Комплектование заезда в 1/2 финала происходит следующим образом:
 Водитель, показавший лучшее время в 1/4 финала стартует с участником,
показавшим 4-ый результат.
 Водитель, показавший 2-ой результат в 1/4 финала, стартует с участником,
показавшим 3-ий результат.
При 3 (трех) заявленных Участниках соревнований в классе, в 1/2 финала Водитель, показавший лучшее время в квалификации не участвует, а сразу переходит в финал. Или применяется Круговая система.
При двух Водителях 1/2 финала не проводиться. Водители сразу выходят в финал для разыгрывания 1-ого и 2-ого места.
Водители не прошедшие 1/2 финала разыгрывают между собой 3-ие и 4-ое место, по принципу «до ОДНОЙ победы», одного из участников.
Водители прошедшие 1/2 финала разыгрывают между собой 1-ие и 2-ое место, по принципу «до ДВУХ побед», одного из участников.

ссылочка http://www.dragracing.com.ua/docs.htm
если не работает заходим http://www.dragracing.com.ua/ раздел "Документы"

TIGER-NIGER, учи матчасть и даже не думай в следующий раз что-то базарить.......

Orest
Дякував (ла): 0

Повідомлення Orest » Суб, 18 вересня 2010, 16:06

Breaker писав:
Vomont писав:Добре що я не поїхав, в принципі цього було слід очікувати.
Добре))) А ти думаєш ти приїхав би скорше ніж Андре? :D
А навіщо тут щось думати і так зрозуміло, що ні, це машини різного приводу і фінансування.....А мені цікаво ти цим запитанням хотів когось підколоти, блиснути розумом, підмахнути чи просто так запитав?
П.С. не в обіду сказато, але Vomont навідміну від Андрія їздить цілий сезон по всій Україні, практично на всі гонки і показує дуже хороший, а головне стабільний час. А у Львові всі ті, що хочаб чуть чуть цікавляться драгом так і так знають,що в Андре найшвидша машина на Заході, наразі.... Але вона більше ремонтується ніж їздить.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 18 вересня 2010, 16:16

NIK писав:РЕГЛАМЕНТ Украинская Федерация Дрэг Рейсинга
це добре, що ми щойно дізналися по якому регламенту відбулися змагання :)
тому що наприклад у Вінниці на драгбитвах все зовсім не так. У Франківську теж нетак, у нас на Роялі теж було не так.

переглянув його )) взагалі 90% машин тому регламенту не відповідали, класи йому теж не відповідали, ніхто нічого не провіряв, всім було пофіг, і взагалі ще на статті №5 цей регламент недопустив би до участі жоден автомобіль :D

достатньо було би просто перед стартом зібрати всіх учасників і сказати про схему заїздів і все було б чотко, а так почалися якісь неясності з тою кількістю заїздів :)

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 18 вересня 2010, 16:23

ну напишу і я свою субєктивну думку.
1. організація паркінгів (для учасників і для глядачів) була відсутня, тобто хто куда хотів туда і їхав, куча машин їздили справа від траси, дріфтили там, розвертались з ручніками і просто ганяли - особисто я бачив 3 рази як машина чуть не збила когось з глядачів. крім того ті машини які стояли біля старту і не брали участі заважали заїзджати на старт учасникам - це суттєво затягувало процес.
2. інформація про заїзди також була відсутня - ніхто не оголошував ні час машини, ні її параметри і взагалі який саме заїзд відбувається...
3. ведучий взагалі бухий неадекват. говорив фігню всяку, корисної інформації 0, шей клоуна з себе строїв і матюкався.
4. відсутність охорони яка б контролювала людей які все ближче і ближче підходили до траси.
5. незрозумілий розклад з заїздами, дехто з учасників чомусь їхав кваліфікацію тільки раз, неясно тоді за шо 50 грн платити за участь - шоб раз проїхатись чи шо?
6. дуже довго тривав процес реєстрації (15 раз підряд слова "реєстрація відбувається біля чорної кіа соренто С МІГАЛКАЙ" реально напрягали) і самих заїздів, вночі в такий холод і шей в полі де навіть купити шось перекусити не можна для глядачів це реальний напряг тому всі бухали і я бачив кілька людей які стояли біля самої траси і хитались вже - в будь який момент могли впасти під машину...

а з підготовкою самої траси помоєму все не так і погано було. стан покриття і погода не від оргів залежала, а освітлення старту було доволі хороше, єдине шо по самій трасі можна було більше тих свічок поставити.

особисто я на такий драг дивитись наступного разу не поїду, а участь брати тим більше не буду (добре шо цього разу також не брав)...

п.с. в франківську місяць тому була супер організація порівняно з цим, хоч там і платний вїзд був. але краще платити і отримати купу позитивних емоцій ніж безплатно і схаритись...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 18 вересня 2010, 16:26

Orest писав:П.С. не в обіду сказато, але Vomont навідміну від Андрія їздить цілий сезон по всій Україні, практично на всі гонки і показує дуже хороший, а головне стабільний час. А у Львові всі ті, що хочаб чуть чуть цікавляться драгом так і так знають,що в Андре найшвидша машина на Заході, наразі.... Але вона більше ремонтується ніж їздить.
+1, і взагалі дивно шо Андре приїхав вперше на нічний драг на якому толком нічо не видно, погана мокра траса і шей невідомо який час в учасників... будем сподіватись шо ми його побачим на якихось більш організованих гонках.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Flesh09
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення Flesh09 » Суб, 18 вересня 2010, 17:30

CAT писав:п.с. в франківську місяць тому була супер організація порівняно з цим, хоч там і платний вїзд був. але краще платити і отримати купу позитивних емоцій ніж безплатно і схаритись...
20 гривень то не гроші, + там був бонус, екскурсія по військових обєктах.... :D

Ку-Ку

Повідомлення Ку-Ку » Суб, 18 вересня 2010, 17:33

Zhdan ти случайно не с маёровки?))))

Ку-Ку

Повідомлення Ку-Ку » Суб, 18 вересня 2010, 17:38

+1, і взагалі дивно шо Андре приїхав вперше на нічний драг на якому толком нічо не видно, погана мокра траса і шей невідомо який час в учасників... будем сподіватись шо ми його побачим на якихось більш організованих гонках.

Андре ещё завтра по идее будет на мрео на гонках тим веста=)
мне так говорили=)))

Damage club
Ім'я:Ростик
Контактна інформація:

Повідомлення Damage club » Суб, 18 вересня 2010, 18:17

скажу вам так,да конечно - было много,спс за поддержку,то что звали участников,а они в *кустах прятались* никто не виноват,да мы делаем драг такого уровня впервые..хотя это не уровень,но уже достижения для нас а то вы пишите,%40 я согласен,что с временем ...что с туманом,мокрый..асфальт и т.д. это ваши проблема,нужно было не ехать или вы считаете что я должен был по полосе бегать туман разогнать,охрана да подвела да и спонсоры в последний момент..а за ведущих ничего не могу сказать,мне порекомендовали ..недумал что нажрутся и начнут такую пургу нести.
А в целом...70% сидящих здесь на форуме,только умеют ..что *****,почему все такие умные и никто ничего не сделает. мы пытались Впервые да я увидел наши + и -,которые в дальнейшем исправим..мы существуем 1 год. ..делали до этого только покатушки на Мрео ночью,что было не сложно.Думали,гадали..что и здесь ничего такого не будет.
Да если вам не нравиться..так зачем было ехать,знали что такая лажа будет,так сидели дома и телевизор смотрели.Обидно читать ..обосрать то легко,но хоть бы сказали..молодцы..что хоть постарались,как не крути. я из-за этой гонки 2 недели уснуть не мог. Не вышло все как думалось.
Ну большое спс за тёплые слова.
Но с другой стороны мне лично на то что вы писали глубоко ****(не всех имею ввиду)
мы будем дальше делать,но стараться лучше.

taras_Rudno
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення taras_Rudno » Суб, 18 вересня 2010, 18:29

погода пофіг і всі решта нюанси то також питання наживне..... але от ведучі - то повне :bad треба було його послати в корчі.... і ше час не записували на коліні і за того вся нерозберіха була.... мені записали час жигуля із яким я їхав а жигулю - мій час...якби не провели розслідування - то був би в програші!!!!
Надіємося що на наступний раз виправите ті нюанси і буде краще. успіху Вам! 8)
Shkirynets_TEAM

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 18 вересня 2010, 18:54

CAT писав:15 раз підряд слова "реєстрація відбувається біля чорної кіа соренто С МІГАЛКАЙ" реально напрягали
Напрягли ці слова? )))) Ужас, сльозы мешают говорить)))) :D Я паражаюсь з таких фраз)
CAT писав:2. інформація про заїзди також була відсутня - ніхто не оголошував ні час машини, ні її параметри і взагалі який саме заїзд відбувається...3. ведучий взагалі бухий неадекват. говорив фігню всяку, корисної інформації 0, шей клоуна з себе строїв і матюкався.
+1, наступного разу це буде виправлено
CAT писав:1. організація паркінгів
Пісєц, шо паркуватись не вмієте? Може ше треба було туалети поставити і охорону з відеонаглядом? Та нормально всі поставили тачки, не розумію чого ти чекав від парковки
CAT писав: самих заїздів, вночі в такий холод і шей в полі де навіть купити шось перекусити не можна для глядачів це реальний напряг тому всі бухали і я бачив кілька людей які стояли біля самої траси і хитались вже - в будь який момент могли впасти під машину...
як це стосується організаторів? Так терба було вам всім, не брати своїх друзів, які бухали (чи хто їх привіз? Чи треба було фейс контролдь на вході ставити????). Перекусити? Ну вибачайте, за свої гроші там ресторан не замутиш. Замути бізнес, на наступний раз хот-доги продавай, щоб народ не падав на трасі :D :D :D
Холодно? Ну та ніхто не винен, що ти "вдівся як по гриби" :D

Damage club
Ім'я:Ростик
Контактна інформація:

Повідомлення Damage club » Суб, 18 вересня 2010, 18:57

Breaker да кому ты пишешь итак не поймут.

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 18 вересня 2010, 19:32

Breaker писав:Пісєц, шо паркуватись не вмієте? Може ше треба було туалети поставити і охорону з відеонаглядом? Та нормально всі поставили тачки, не розумію чого ти чекав від парковки
я взагалі не на машині був) а паркуватись вмію і ніколи не їду туда де ставлять машини учасники якшо я сам не учасник. але ви самі чудово знаєте що більшість наших людей преться машиною під стартову зону навіть якшо не бере участі, мало того шей іспалняє там маневри всякі...має бути чітко відділено учасники і глядачі - тоді не виникає ускладнень з підїздом до старту і відповідно нема затримок, крім того учасників набагто легше найти якшо вони завтикали десь... але ладно, нормально то нормально... мені шо, просто наступний раз не приїду і не буду нічого писати.
Breaker писав:як це стосується організаторів? Так терба було вам всім, не брати своїх друзів, які бухали (чи хто їх привіз? Чи треба було фейс контролдь на вході ставити????). Перекусити? Ну вибачайте, за свої гроші там ресторан не замутиш. Замути бізнес, на наступний раз хот-доги продавай, щоб народ не падав на трасі Холодно? Ну та ніхто не винен, що ти "вдівся як по гриби"
ну а чому в франику замутили будку з хотдогами, шо то так важко. а нарахунок бухали то томушо всі змерзли і нєфіг дєлать було їм поки нічого не відбувалось...
на рахунок фейс контролю то ти загнув але на рахунок контролю тих хто бухий біля траси товкся можна було подумати...

не сприймайте це все як суто ваші помилки, просто необхідно враховувати то шо більшість наших людей нерозуміють небезпеки перебування занадто близько біля траси а тим більше бухим, і не розуміють шо заїхавши в стартову зону створять складнощі учасникам.
Востаннє редагувалось Суб, 18 вересня 2010, 19:40 користувачем CAT, всього редагувалось 1 раз.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Суб, 18 вересня 2010, 19:36

CAT, та кому ти пишеш і так не зрозуміють (с) Damage club
Ford?

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 18 вересня 2010, 19:39

і взагалі, беріть всю критику на замітку, виправляйте недоробки і все буде класно, нафіга накидатись на кожного хто тут вас покритикував?
крім того я коли там був то чув мало не в кожній компанії слова незадоволення щодо організації. звідси випливає шо це не думка тільки людей з форуму але і більшості тих хто приїхав туда дивитись... вони ж другий раз можуть і не приїхати - а нема публіки - нема дійства, приїдуть тільки ті кому все пофіг бо знов набухається і буде ше гірше з безпекою.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Orest

Повідомлення Orest » Суб, 18 вересня 2010, 19:39

Damage club, якщо ти хочеш щоб тебе поважали і сприймали дійсно як організатора і лідера клубу який ти представляєш тут в нас на форумі, то ти повинен поважати і сприймати як критику так і похвалу в свій адрес, а не писати таких повідомлень...
Damage club писав:Breaker да кому ты пишешь итак не поймут.
тут вроді звірів не має... ;)

TARAS1
Ім'я:BLACKWOLF

Повідомлення TARAS1 » Суб, 18 вересня 2010, 19:42

Orest писав:Damage club, якщо ти хочеш щоб тебе поважали і сприймали дійсно як організатора і лідера клубу який ти представляєш тут в нас на форумі, то ти повинен поважати і сприймати як критику так і похвалу в свій адрес, а не писати таких повідомлень...
Orest, ти правду пишеш тут всі досить коректно обяснили ,що до чого :oops
Если движешься в том направлении, в котором растет твой страх,значит,ты на правильном пути.

Pioneer
Ім'я:Тарас

Повідомлення Pioneer » Суб, 18 вересня 2010, 19:45

ніхто за погоду не говорить, то що була мокра полоса і був туман всі прекрасно розуміють що це неваша вина алеж
1. охорона
2. ведучі
3. де обіцяні фаєр шоу ітд.
4. як на мене 50грнучасть + заправити машину на 100грн + вбиття резина вбиття авто і получити за друге місце незначний приз а за третє паперячку і щей почути слова грамоту дістав вали на...х звідси це обідно і недостойно
Люди їхали бо хотіли підтримати вашу ідею відновити бажання до драгу у львові але як на мене навпаки вбили це бажання, суто мені було неприємно резикувати там за себе + за те щоб хтось непобив мені машини газуючи і фраєруючи там + мерзнучи і добиваючи свій автомобіль получити А4 листок і все хоче третє місце як на мене теж призове і моглиб дати хотяб кубок за 30грн. думаю цеб потішило мене і других людей які взяли 2-3 місце, незнаю правда що давали за перше.
це моя думка :) :beer

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 18 вересня 2010, 19:56

Pioneer, да... а тут обіцяли
Damage club писав:В программе:-★★★Будет много тонн звука)★★★-★★★ТЕЛЕМЕТРИЯ (Львовский Тюнинг клуб)★★★-★★★Fire show★★★-★★★Лазерное шоу★★★-★★★Шоу Валентинів★★★-а также много сюрпризов и различных выступлений.
Damage club писав:==========Взнос 50,00 грн =======Призовой фонд в каждом классе за 1 место 700 грн.+кубки2 место -призы от наших спонсоров+кубки3 место-кубки=============================
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Nobody
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Nobody » Суб, 18 вересня 2010, 19:58

Скажу і я шось, теж їхали туди бо обіцяли освітлення, перший раз приймали участь, всетаки драг популяризується, а тут ведучий [цензура] послав, і їхати в туман при виход 160-170 тупо страшно популярність -1

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей