приємноЖульєн писав:Andre, найкраща затримка 00,07 с найгірша 00,24 с
От шо значить досвід!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
приємноЖульєн писав:Andre, найкраща затримка 00,07 с найгірша 00,24 с
От шо значить досвід!
Якщо то бежева копа з тату на бортах -то вона валить нехілоVitalik-first писав:hrdrive, 2101 та що приїхала з Тігером,я не в курсах як звати водія і що то за таз,але респ за доводку
Це я відразу відчув, коли пропускав учасника, якого викликали, а той "красавєц" здаючи назад чуть в мене не в'їхав.andrew писав:народ безпека це перше що має бути,
Ооо - а записали якийсь 18 з копійками, 18,25 щось таке ...Жульєн писав:UncleSam, а твій час 17 з копійками я памятаю, ще Дімідролу повторював, бо він підбіг і цікавився.
Що за ді-джей такий, мій тьоска?:)|JAGUAR| писав:порадувався коли сем почав крутити
+1TIGER-NIGER писав:організація повна ЖОПА!!!!
на коліні пишуться учасники, часи і придумуються класи!![]()
непонятне проходження півфіналу і фіналу...
ведучий, який ледве стоїть, а потім випиває 100 грам і сідає за руль машини, щоб проїхати гонку....це просто вбило....
про трасу я взагалі мовчу.... нехай відпишуться учасники....
освітлення "0"
великий респект учасникам, які реально ризикнули і проїхали по цій жахливій трасі....
ще дуже не сподобалися ведучі на нагороденні!!!! якого хрена матюкатися в мікрофон!!!не всім приємно це слухати!!!
чесно, як на початок, то не погано.... але ще вчитися і вчитися....
бо по враженнях все не зайшло далі простого бажання організувати гонки... а получилося прості "покатушки з телеметрією"
то fox333 на форумі.Vitalik-first писав:2101 та що приїхала з Тігером,я не в курсах як звати водія і що то за таз,але респ за доводку
машина їде зачотно.Andre писав:Їхав в півсили на надуві 0,9 бар. Кращий час 12,9 с.
хз, так оголошували)) треки були нічьо-нічьоUncleSam писав:Що за ді-джей такий, мій тьоска?:)
То точно не я!:)))))|JAGUAR| писав:хз, так оголошували)) треки були нічьо-нічьо
знаю шо не ти))) ти в той час вже в ОККО сидів))UncleSam писав:То точно не я!:)))))
повністю підтримую, так не робитьсяPioneer писав:Нагородженя просто ппц, передаю слова організаторів коли я підійшоворги: наклейку отримавя: отримаорги: претензій нема?я: немаорги: ну то вали звідси!!! от таке відношення
добре почитай приват і подумай перед тим як мені відписатиandrew писав:Breaker сильно вдарся головою об стіну, якщо це що вчора було можна назвати бодай покатушками..
Vomont писав:Добре що я не поїхав, в принципі цього було слід очікувати.
Добре))) А ти думаєш ти приїхав би скорше ніж Андре?Vomont писав:Добре що я не поїхав, в принципі цього було слід очікувати.
Breaker писав:Добре))) А ти думаєш ти приїхав би скорше ніж Андре?
тєжко їхала вона ... ))Петро писав:срібна 2104
там подругому ніяк )))))))))))))Святослав писав:п.с. Тоха, дякую за горюче ))) бо замерзли би.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей