Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тоже про то хотів написати, якби не дорога то я б приїхав, щоб помірятись, а то в львові бачу організатори ващє непонятнівова меля писав: Тернопіль як завжди радує доступними стартовими. так тримати Діма
на вінницю минулого року була нормальна дорога через житомир. до калинівки там шось на 60-80 км дальше.. зато дорога практично ідеал. від житомира ідеал, між житомиром і калинівкою прийнятна, в рази краща чим львів-тернопіль. але то була минулого року.. може за зиму тоже зійшла..Vladko_lv писав: І на Вінницю теж треба валити через тернопіль)
машини робіть. без образ )Kritik писав:
ІМХО. зарано ми на проф.рівень пішли.... зарано....
тут я згідний на 100%,ніхто не хоче вкладати бюджети щоб їхати по 12-13 с. РОБІТЬ МАШИНИ!!!vovka писав: машини робіть. без образ )
реально скільки можна їхати 16-17 сек.. так їздили ще в 2006.
зараз конкурентна машина в класі стріт до 2.0 це 14 секунд (13 секунд в стріті до 2.0 це вже на майстра спорту тягне, якщо машина відповідає регламенту, без втручання в лонжерони і кузов, з ціллю запхати 2.0 мотор в завідомо легку машину де він банально невлазить на сток кріплення). і минулого року так було. і позаминулого.. фактично за 3 роки мало що змінилось, а нових машин маловато появляється.
атмо 2.0 яке їде низькі 14 сек, то не такий вже великий бюджет. фактично 3000$ достатньо. просто багато хто диски купляє по 500$, салони шкірою перетягує, всякі побрякушки типу модних рулів, ковшів і т.п., ще там всяке таке, замість того щоб це в мотор вкласти і їхати в 2.0 класі нормально.
проф рівень то Чемпіонат України. А Національна Серія якраз для таких як ми і зроблена.. бюджети значно нижчі.
тобто з обшарпаним салоном ? хто тобі заважає його зробити необшарпаним ?AnGeL писав: ти ото все пишеш про суто драговий корч, хоч він і виступатиме в класі стріт. не кожен хоче їздити в тачці з обшарпаним салоном, без обезшумки, музики і т.д., з розроченим мотором на дроселях в якого холості 1000 і то нестабільні
відсутність грошей, бо все вкладаю в мотор.vovka писав: тобто з обшарпаним салоном ? хто тобі заважає його зробити необшарпаним ?
якшо він зразу гуд то добре, а якшо потріпаний то гроші викидати на його відновлення нерозумно, тре в мотор.vovka писав: в стріт класі має бути заводський салон по регламенту, і все має працювати. в мене у вісімці наприклад салон в повному стоці. нічого там особо обшарпаного небачу.
розхід по місту в пробках зросте дуже суттєво.vovka писав: ну і що що холостий 1000 ? на дроселях він якраз буде стабільний.
ну тут дивись, можна в штатні місця поставити якісь тринашки аби щось пищало, і ніякої додаткової шумки, але сам знаєш як то буде грати. ну і віно ще більш менш, в тазі то те саме що зовсім без музики. щоб хоч трохи грало то треба хоч трохи обезшумити, відповідно зайві кг.vovka писав: обезшумка музика то всьо фігня.. у мене в 08 от є музика.. подіуми і 2 компонентні колонки і магнітофон. нормально грає.. а то шо вам ше саб треба 100кг то ваша захцянка. без того можна обійтися цілком. так само як і базовою обезшумкою можна обмежитися, і не пакувати 100кг в 3 слоя тої шумки.
вот про що я й пишу, що якщо хочеш нормально виступити на гонках, то йдеш на компроміс, і машина стає малопригодною для повсякденного використання. от поїзди на зубилі хоча б з місяць, уяви що то єдина машина. думаю тробі трохи некомфортно буде.vovka писав: на гонках треба йти на компроміси. я на своїй машині на гонки наприклад їжджу всюда своїм ходом і нормально. таз як таз. ну гудить трошки, і бензи жре на 2 літра більше. ну і шо.. беха 328 тоже жре і нічьо.. їздять якось.
ну бо то хондаvovka писав: глянь на тотала хонду. сток з вигляду конкретний. їде 14 сек., або алан, або ібіза з луцька.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей