Орги .. потрібно шось хоч тимчасове, але придумати! Принаймні мені так здається!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Втрясайте і викиньте на форум . Будем чекатиYelik писав:Ну, блін, зараз 11 січня, квітень(наприклад) через 3(три) місяці і ви хочете ВЖЕ відкриття сезону? Покажіть мені місто де ВЖЕ відкрили сезон?
P.S. Календар складем, але то буде не сьогодні і не завтра, бо треба утрясти ще питання інших подій(наприклад автозвукових), щодо яких є плани і будуть зустрічі, не заради одного драгу живем.
Синок, зачем ехать на покатушки зимой? :lol: Мне лично зимнюю резину очень жалкоPioneer писав:Так багато рветься до гонок, а чогож тоді ніхто на покатушки не приїжджає окрім тих шо завжди
Мы не собираемся открывать сегодня, мы хотим знать когда? и ВсеYelik писав:Покажіть мені місто де ВЖЕ відкрили сезон?
А якщо ми ще не знаєм коли ми будемо робити змагання/зібрання з автозвуку і ще по деяких позиція, то чи логічно складати календар, якщо він буде не повний? В будь-якому випадку в березні-квітні його складати ніхто не буде, бо він має бути складений за місяць до того21043 SW писав:Календарь делают в начале года, чтоб народ мог себе спланировать свои действия. Вот Я хочу приехать на открытие, и не знаю когда оно будет. У меня есть график "чергувань" на работе и Я хочу их спланировать так чтоб они не совпали, логично?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей