Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Пропозиція до любителів покатушок
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Акція з розіграшу скутерів в перерві матчу карпати-хтосьтам коштує 1000грн. Порівняй кількість людей, тобто аудиторію.Kost писав:Terry
хай банер свій дасть з рекламою!, будем вивішувати на Драгу весь рік.
Тут хіба що якийсь магазин з продажу тюніг-товарі, але по моєму тут більшість тюнінгу з автобазару на Зеленій чи з Харкова.
"Вода суцільна, а спонсор хоче мяса".
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ну так це для драгу в основному. На покатушках ця штука навряд чи комусь потрібна.. Там більше роботи по її встановленню чим самих покатушокSasha Van Gate писав:+1. Хоть я на покатушки и не езжу

ko3a4ok
схема.. конкретної схеми незнаю..
але я бачу то так:
на кожну полосу має бути 2 датчика (старт-фініш), які міряють час старту і час фінішу. Або складніше (добавляється час реакції водія) - зелений світлофор (фіксується час) , потім датчики фіксують коли машина рушає, і на фініші фіксується час. Можливо то можна якось по радіоканалу організувати (wi-fi наприклад напевно підійшло би - нє ?) ? Лишається тільки придумати як звязати датчик з ноутбуком або palm.
Табло, світлофори і все решта - це вже другорядне питання.
p.s. Ну і собственно треба найти такі датчики руху, які будуть подавати сигнал на ноут в момент старту. Ну і щоб реагували тільки на машини а не глядачів

Востаннє редагувалось Сер, 06 грудня 2006, 22:55 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
http://www.dragchrono.narod.ru/ - хто тут шарить в електроніці - ізучайте :)
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
бачиш ти це правельноvovka писав:Ну так це для драгу в основному. На покатушках ця штука навряд чи комусь потрібна.. Там більше роботи по її встановленню чим самих покатушокSasha Van Gate писав:+1. Хоть я на покатушки и не езжуОсобисто мені на покатушках воно нетреба, а вот на драгу було би непогано.
ko3a4ok
схема.. конкретної схеми незнаю..
але я бачу то так:
на кожну полосу має бути 2 датчика (старт-фініш), які міряють час старту і час фінішу. Або складніше (добавляється час реакції водія) - зелений світлофор (фіксується час) , потім датчики фіксують коли машина рушає, і на фініші фіксується час. Можливо то можна якось по радіоканалу організувати (wi-fi наприклад напевно підійшло би - нє ?) ? Лишається тільки придумати як звязати датчик з ноутбуком або palm.
Табло, світлофори і все решта - це вже другорядне питання.
p.s. Ну і собственно треба найти такі датчики руху, які будуть подавати сигнал на ноут в момент старту. Ну і щоб реагували тільки на машини а не глядачів
і тут без радіо техніка не обійтись
особисто я можу лише добавити
дачики можна використати ці що ставляться на лампи які діють від руху наскільки я знаю там можна настроювати радіус дії
але це краще всетаки уточнити з спеціалістами
дачиків руху є дофіга і трошки тому треба дивитися по характеристикам
і саме основне на мою думку це найти хорошого радіотехніка
який шарить в мікросхемах і програмуванні
наскільки я памятаю з політеху а памятаю я небагато томушо більше пиво пив ніж ходив на пари

наприклад
при переривані сигналу дачика тобто початку руху автомобіля
через звичайне зєднання двох дротів посилається сигнал на мікросхему(це так по простому ато по научному незнаю)
яка в свою чергу відправляю сигнал програмі що час пішов включається секундомір відповідно на фініші коли робиться замикання іншого дачика мікросхе посилає сигнал що приводить до зупинки таймера і таким чином через переривання і подачу сигналів ця вся фішка працює можна описувати кожну деталь але це займе багато часу.
http://www.dragchrono.narod.ru
і по силці яку скинув
дивився да реально мутять но ціни як в гамериці (з такими цінами точно без спонсора необійтись)
і в них непередбачено екрану.
http://www.ratex.com.ua/
а це інтернет магазин всяких радіо деталей якщо знати шо шукати можна прикинути по цінам
і доречі знаю де можнавзити великий екран але потрібно кран і фура
весить на проти арсену на 700-річчя прікольний :megalol:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей