а, ше тебе забувromario писав:класно що львівяни дружно один-ожному допомагали! дякую всім.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а, ше тебе забувromario писав:класно що львівяни дружно один-ожному допомагали! дякую всім.
вода від Галі дає можливість ставити рекорди :)Magnus писав:Хлопаків львівських всіх вітаю! Всі були на подіумі!!! Так тримати!!! Особливо самому сподобалась атмосфера підтримки! В фіналі ми з Пашком їхали і без проблем табір розділився на два- потримали, погріли,все чотко!!! Пашок мене заставив понервувати в 2-гому заїзді)))
Досі згадую і сміюсьMagnus писав: Його фальш старт змусив мене його догнати і подивитись йому в очі))))
Не переймайся, все чотко, ти подивись, що було раніше, внутрішній діамтр труби в одному місці був менше чим діаметр дифузора в карбі, а дифузорів там 4Сабан писав:має дуже багато швів зварки - це дуже і дуже погано
11.9,покращити його не вдалося,причин багато,чогось у Франківську в мене рекордів ніколи не було.hrdrive писав:ЯКий час Володі?
дякую,поживем-побачим. Саме головне що напрямок відомийhrdrive писав:Vomont, дякую! якшо старт покращений то маю надію що покажеш в Тернополі 11.7
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей