Launch control дає йому більше, і він то використовує. Але час реакції не відтренований.Сабан писав:Треба з 5500 обертів і фояр

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Launch control дає йому більше, і він то використовує. Але час реакції не відтренований.Сабан писав:Треба з 5500 обертів і фояр
А кто сказал что у него машина для драга?Сабан писав:У нього не проблема у затримці.Андрей писав:при ідеальному старті вова ево має проїхати 12.3-12.5 кращий час 12.7 при затримці 0.350сек на старті!
Він просто рушає якби з гаража виїжав.
Треба з 5500 обертів і фояр. Не доганяю таких людей, що роблять тюнінг двіжка, а кайф від того тюнінгу не отримують. Роблять машину для драгу, а потім бояться нормально тронутись.
Маєш на увазі до 12,5?Ledokol писав:ево такої комплектації має їхати низькі 12
а яка там комплектація є якісь дані -турбіна .тиск.заміри хотяби поево такої комплектації має їхати низькі 12
Мотор?om4uk писав:хотілось вам показато шо мене під капотом.2109
om4uk писав:Коли будуть драгрейсинг.....хотілось вам показато шо мене під капотом.2109
axel писав:Мотор?
Походу хтось через гугл перекладач спілкуєтьсяom4uk писав:Коли будуть драгрейсинг.....хотілось вам показато шо мене під капотом.2109
фільтр нульовикom4uk писав:.хотілось вам показато шо мене під капотом.2109
om4uk писав:Коли будуть драгрейсинг.....хотілось вам показато шо мене під капотом.2109
стріт а, іприблизно 18 з копійкамиZTVR писав:хто знає як їхала червона вісімка з тернополя?який був час і який клас??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість