в чому там треба вводити? бо якшо ввів в кг то москвіч повинен пролітати 402м за 15,5 секKost писав:кг ввів

а він десь секунд 25- 30 їде...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в чому там треба вводити? бо якшо ввів в кг то москвіч повинен пролітати 402м за 15,5 секKost писав:кг ввів
ну я ж вище всьо писав :)Konsperant писав:в чому там треба вводити?
хватить пости редагувати, я бачив шо там булоTIGER-NIGER писав:17.7
Потужність на маховику :)hrdrive писав:ще потрібно вибрати "Flywheel horsepower"
ти інжекторні 1.5 09 на скільки береш ? вони з 18 не виїжджають стокові наскільки я памятаю.Danko писав:Це час мого таурега, я так думаю, що він має їхати десь 17.6
ти гонеш )) я в свому 1.6 який їхав грубо кажучи 15.0 нарахував 135 коней :) щось тут не те. ти яку вагу вводив ?hitlos писав:А я дорухувався шо в мене 125 коней, бо при моїй вазі їхати 17.4 можна при 125 конях(на маховику) як я розумію Flywheel то маховик.
ну то понятно що на маховику. в паспорті то і вказують.hitlos писав:1300 тобто 2860.125 на маховику а не на колесах
Я вже навіть такого не пам'ятаю... чесно... А от hitlos, щось напутав...vovka писав:ти інжекторні 1.5 09 на скільки береш ? вони з 18 не виїжджають стокові наскільки я памятаю.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей