ТИ ВІСІМКОЮ SUBARU ВЗЯВ ЧИ Я ШОСЬ НЕ ПОНЯВ????vovka писав:Rujuy, то пофіг, но тим не менше то субару

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ТИ ВІСІМКОЮ SUBARU ВЗЯВ ЧИ Я ШОСЬ НЕ ПОНЯВ????vovka писав:Rujuy, то пофіг, но тим не менше то субару
Написано ж.. Субару.. 2.0, автомат.. Легасі.. Що тут дивного..slavikvip писав:ТИ ВІСІМКОЮ SUBARU ВЗЯВ ЧИ Я ШОСЬ НЕ ПОНЯВ????
да вісімка ше та машина я свою розганяв за 9 а зараз даже не знаю давно не тягався.vovka писав:Написано ж.. Субару.. 2.0, автомат.. Легасі.. Що тут дивного..slavikvip писав:ТИ ВІСІМКОЮ SUBARU ВЗЯВ ЧИ Я ШОСЬ НЕ ПОНЯВ????![]()
http://www.subarumotors.ru/teh_legacy.htm - в автомата розгін до сотні 10.8 по паспорту..
Rujuy, і не важить вона в 3 рази більше, не обманюйНавіть в 2 рази нема різниці, моя важить 900-950 кг, а Легасі 1400 :)
За 9 до 100 ? Невірю :)))slavikvip писав:да вісімка ше та машина я свою розганяв за 9 а зараз даже не знаю давно не тягався.
чо так довго? розганяэться?.........slavikvip писав:да вісімка ше та машина я свою розганяв за 9 а зараз даже не знаю давно не тягався.
як так буде то мона приїхати, на яку год(14.00) ?ko3a4ok писав:та нічьо до завтра висохне
vovka писав:той сітроєн 1.4 який квотер за 14 сек їде ?
фігасе... то неприкол?vovka писав:сітроєн 1.4 який квотер за 14 сек їде
або 1/4 кмvovka писав: (може він 400 метрів погано відміряв )) )
хоть би дощу не було, я б подививсяvovka писав:сітроєн 1.4 який квотер за 14 сек їде
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей