добре шо воно не називається тепер шось плану "последние минуты жизни...Konsperant писав: зато відео вийшло шо треба)))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
добре шо воно не називається тепер шось плану "последние минуты жизни...Konsperant писав: зато відео вийшло шо треба)))
а чого воно мало так називатись?LEgEnDA писав:добре шо воно не називається тепер шось плану "последние минуты жизни...
TOXA писав:фоток нема, його тре в живу бачити
Доречі відео просто піпец!!!LEgEnDA писав: "последние минуты жизни... "
то Слаломо-Драгстер!!!sergey писав:То прікол?
зелена 2105?Joni писав:то Слаломо-Драгстер!!!
Неа сіро-зелена копейкоsergey писав:зелена 2105
Хм...треба подивитися.Joni писав:Неа сіро-зелена копейко
LEgEnDA писав:последние минуты жизни
sergey, якось в контактах бачив, там тіпи на меріні їхали, знімали з салону, тягались з білою бехою (не серйозно, гнали собі, то вроді їх друзі були), і дознімались..беха в'їхала в зустрічний бензовозsergey писав:покажи фото або опиши.То прікол?
Joni писав:то Слаломо-Драгстер!!!![]()
нажаль фот немаю(
Joni писав:Неа сіро-зелена копейко
ну я тобі про неї на слаломі говорив !!! в контакті в мене є вроді фотки .... )))Danko писав:Я теж щось не бачив. ТоХА а ну регульни то!
ДавайTOXA писав:в контакті в мене є вроді фотки .... )))
На це відео є ссилка (на форумі)в темі про Allwina і "прікола" ніякого на жаль немаmysha писав:LEgEnDA писав:последние минуты жизниsergey, якось в контактах бачив, там тіпи на меріні їхали, знімали з салону, тягались з білою бехою (не серйозно, гнали собі, то вроді їх друзі були), і дознімались..беха в'їхала в зустрічний бензовозsergey писав:покажи фото або опиши.То прікол?від машини нічо не лишилось. не знаю чи "прикол", вроді нє.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей