Правила форуму Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
До речі, а ніхто незнає пижеводів на 307 і 405? вони перший раз чи вже були?
P.S. Схарили ті довбані фури, досить того що ніхера не хотіли стартувати на публіку "з димом" так ще й виїжали кілька разів ітак змерз як пес, так ще вони затримують публіку...
І ще один момент як зауваження форсажу: коли ведучий говорить щось у мікрофон не варто врубувати музику, того ведучого не чути.
мені драг ДУЖЕ сподобався, то шо холодно то неважно. Респект всім гонщикам але найбільше Вовці і тіпу на зеленій пятьорці :) Я ту пятьорку перший раз бачу бо літом мене не було, але так давати жизні своїй машині треба вміти. МЕГАріспект. 3-тє місце в класі, я правий? А vovka пам'ятаю ти колись їздив з тою целікою на покатушках то ше казав "не доріс", а сьогодні тоже наваляв як має бути! Вот шо значить рухатись в правильному напрямку!
Несподобалось шо гості не були ознайомлені з регламентом ітд до мене постійно підходили і питалися шо робити куда йти скільки спроб....Я думаю для гостей тре регламент окремо вивішувати шоб могли підійти і ознайомитись.
А так взагалі все супер я як на перший раз своїм результатом дуже задоволений
драг пройшов зачотно!
Респект львівянам, Ротору, Вовці, Сані, Пашці і всім решта що відстояли нашу честь перед гостями! Так тримати)
Респект ведучому))))))))) Вася молодень, так зажигав)))) Зачот))
я шось не замерз))) Віп місця в мерседесі біля старту рулять)))
навболівався за наших, тепер захрипший ходжу)
давайте фотки хто фоткав :)
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Враження. Холодно блін, ми то привикли, а глядачам стояти мабуть напряжно пів дня в таку погоду. Мені так і було дивно що було відносно багато глядачів як на таку погоду.
Раніше в Черлянах не їздив, скажу відверто, покриття набагато гірше чим на Скнилові, особливо на старті, ну і далі машину дуже кидає на стиках, я незнаю як там їздить Саня . Поки більш-менш привик до старту вже й драг закінчився
Total писав:Приємна це річ стояти на подіумі !!!!
треба це зробити традицією
Пятьорка їде добре (Dellorto рулять ), але повинна їхати набагато краще.