п.с. ведучі з тою говіркою то просто ....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лаунч контроль+повний привід працюють як рогатка :)Fobos писав:Ще ми прийшли до висновку, що дивитись як ганяють ГТРи — не цікаво взагалі, принаймні на старті.
Fobos писав:+1judge писав: жаль денег потраченых на бензин и вход на аэродром
Ще дуже опечалили хлопці з Івано-Франківська, навіты коментувати не хочеться, з тим, що їхня машина мала всі шанси на 1 місце в класі
але чомусь в них той лаунч вбиває коробку і машина знімається з гарантії при його використанні!!!YuraDOC писав:Лаунч контроль+повний привід працюють як рогатка
Є така штукаCAT писав:але чомусь в них той лаунч вбиває коробку і машина знімається з гарантії при його використанні!!!YuraDOC писав:Лаунч контроль+повний привід працюють як рогатка
А з вісімкою сиділи не один тиждень, щоб причіпити салон, торпеду, пічку, бак, двері, кришку багажника і навіть бампер який в 2 рази тяжчий чим стоковий, а труба пряма... то просто всі сцать і не мають до чого доцілуватись...YuraDOC писав:Сиділи вчора над нею пів ночі, варили глушак, чіпляли салон, щоб відповідати регламенту...
Я в вінниці бачив рогатки і ниву і скайлайни, а ГТРи на старті не стріляють.YuraDOC писав:Лаунч контроль+повний привід працюють як рогатка
їздив і тільки зганьбивсяLEgEnDA писав:Вовка не їздив?
з 4 учасниківFobos писав:по тех причинам почесне 4 місце
вражаєvovka писав:реально з 14 сек я бачу що можна пробувати
а що не так?YuraDOC писав:Сиділи вчора над нею пів ночі, варили глушак, чіпляли салон, щоб відповідати регламенту... Незнаю, більше не хочеться таких перегонів...
сьогодні в Сані кращий 13.57, якраз у фіналі з фіатом, в тому заїзді фіат мав час 13.62, але затримка на старті у фіата була менша на 3 десятки, тому фіат 1 місце, Саня 2-гий. Сьогодні фіат показав свій кращий результат (рекорд) в півфіналі 13.5ХDanko писав:vovka, кращий час Фіата був 13.58, А Сані 13.64.
Ну до чого тут сцать чи не сцать? А ніша під запаску? А куліса? А чітер-сліки? Технічний комісар відмітив 7 пунктів...Fobos писав:А з вісімкою сиділи не один тиждень, щоб причіпити салон, торпеду, пічку, бак, двері, кришку багажника і навіть бампер який в 2 рази тяжчий чим стоковий, а труба пряма... то просто всі сцать і не мають до чого доцілуватись...
Fobos писав:Я в вінниці бачив рогатки і ниву і скайлайни, а ГТРи на старті не стріляють.
ну вот всі і переконалися що ротор нічого особливого собою не являє, і коефіцієнт 1.3 на нього цілком справедливий, і при найкращих розкладах він їде нічим не краще тюненого атмосферника до 2.0 )) в техкома і до мене були претензії. відсутність 2 кг вогнегасника, шолома (який є необовязковим в стріт класі), а також якісь були питання до тоніровкиYuraDOC писав:І повір, Вовкиного ротора "сцали" всі не менше, проте притензій до машини не було.
а шо куліса ? у стріт класі заборонена короткоходна куліса чи що там не так ? в мене така сама куліса як в сані помоємуYuraDOC писав:А куліса?
там є DOT маркування. що заважає вам купити такі ж чітер сліки ? вони є у вільному продажі.YuraDOC писав:А чітер-сліки?
1.13.1. Дозволяється використання шин, сертифікованих для шляхів загального користування (на боці повинно бути нанесено фабричним способом клеймо у вигляді букви „Е” (з індексом в колі) (або DOT для американських виробників).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей