Хоча от в москалів в курсі проблеми: http://www.opel-insignia.su/index.php?s ... ntry177764
Може хтось має виходи на норм людей там які би змогли то зробити. За рублі канєшно.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На Галичині можуть прошити всьо шо нада в інсігнії!
[4/6/15, 3:58:40 PM] Vitaliy: ти ап чьом?)) мені нічо не прошили)
ага! а мені прошили ))
але там [цензура] треба, бо програмери, котрі писали ті проги, [цензура]
та й ті майстри, я так поняв, не дуже вміють шити
прошили всьо шо бачив, а потім ще 3 години [цензура], бо прошили не так
там шото 20 модулів для прошивки, і кожен тре окремо, і потім ще калібрувати
я прошив коробку, мотор, гальма, якийсь окремий модуль "кузов"
і ще щось вродє
до коробки якесь було важне оновлення, де було написано шото про те, що змінюється алгоритм при перемиканні вниз під час їзди накатом
впрочєм, найбільше сексу було з прошивкою гальм, бо там тре опції вибирати практично навгад, а коробка без проблем
ну і один електрик мені парив, що вони просто так ат фанаря не прошивають, а другий дався розвести на прошивку. Я, правда, йому бабла пообіцяв
[4/6/15, 4:03:04 PM] Vitaliy: ти сам просив, чи вони побачили?
сам
вони не хотіли
для двигуна шото було стосовно економності. Але там такий переклад кострубатий, що ніфіга не зрозуміло
[4/6/15, 4:04:16 PM] Vitaliy: мені прийомщик сказав що їхня прога каже мол по моєму він коду нема прошивок
там воно не так працює
їхня прога їм ніфіга не каже, хоч вони і не зізнаються. Тре окремо в кожен пункт лазити у електрика на компі і перевіряти
там є три електрики вродє - вусатий, малий чорнявий і худий світліший. Тобі тре того останнього
вусатий лось, чорнявий в принципі може прошити, але тре розводити. Ну а той світлий після нинішнього сексу буде відмазуватися 100%
так шо в будь-якому разі пропонуй їм бабло
нє, вони реально не вміють користуватися тим всім
Які 300? Там всі 800%shpila писав: масло вони продають по 415 грн за літру, яке реально коштує в 2 рази менше про інші з/ч я взагалі мовчу там не то шо 100% націнки там всі 300%
Ти перший пост читав? По ссилці всьо єCAT писав: а якщо серйозно то в чому справа, що аж треба перепрошивати?
В мене така хрінь час від часу відбувається коли котишся на 60-70км/год.Сильный удар во время переключения 5–4
Vasiliyyy писав: Що ж тоді робитимуть ті таксисти з своїми електромобілями, як у них щось з електродвигуном станеться
не думаю що вони мають прошивку на опельShuSTruy писав: якшо хоч попробуй підїхати де бмв сервіс христина
https://www.facebook.com/shooterukraine?fref=ts тут шукайOlko_ua писав: в нас є таксі з електромашинами?
ти забув де ти живеш?Vasiliyyy писав: Капець...людина має нову машину, і то не якийсь ексклюзивний кар, готова платити гроші за ремонт, і при тому ше мусить бігати, шукати-просити майстрів, щоб шось зробили...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей