Хто розбирається, підкажіть, що було раніше і чи добре поправили?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
такg0nzales писав: То від поганих доріг/брущатки, чи що впливає на то?
на нормальних станціях так і роблятьЮрій_Г писав: Я думаю що перед тим як робити схід розвал потрібно було зробити діагностики ходовоі повну,
g0nzales писав: наїздив 10 тис і отаке от вилізло.
Ходову не дивилисяЮрій_Г писав:Я думаю що перед тим як робити схід розвал потрібно було зробити діагностики ходовоі повну, тоді шукати причину а вже потім робити
А яку станцію порадите?andriy320e30 писав:на нормальних станціях так і роблятьЮрій_Г писав: Я думаю що перед тим як робити схід розвал потрібно було зробити діагностики ходовоі повну,
Он воно як. Дякую, тепер буду знавM@sTeR писав:Розвал-сходження тримається до першої доброї ями......g0nzales писав: наїздив 10 тис і отаке от вилізло.![]()
А ти аж 10 тис. наїздив
Дякую!slim_painter писав:Pepichur, g0nzales, їдбте на вулкан до Kastera. Більша половину формуму в нього робить розвал.
Роздивився фотку уважніше, там пише назву стенду: Beissbarth VAG 1995 / VAS 5080, а текст VOLKSWAGEN AG з правої сторони означає що то обладнання сумісне по шині із обладнанням від ВАГа.Jack писав:А чьо по даних якого ВАГа виставляли??
+1, багато робив розвал-сходження, тільки Віталік нормально зробив всі параметри + виставили кастор.slim_painter писав: їдбте на вулкан до Kastera
096-1582102Vexler писав: Львів вул. Любінська 196 (СТО «Вулкан») ?
А мобілку Віталіка хтось має, щоб забронювати ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість